jotain uutta...

H&M:n tilauksesta, josta siis suurin osa lähti takaisin, päädyin pitämään parin euron alesandaalit. Mustat flip flopperit ovat olleet ostoslistalla viime kesästä lähtien, joten nyt sekin tarve on täytetty! Sandaalien koukkuna on remmeissä kulkeva paljettinauha:

Tyylitaivas lahjoi Rimmelin uutuusmaskaralla. Ripsarissa on aika erikoinen harja, jota en parin kokeilukerran jälkeen ole vielä oppinut käyttämään. Ripsiväri tarttuu harjaan epätasaisesti ja harjan suuruus tekee siitä kömpelön. Ripset tahtovat mennä klönttiin ja ainut hyvä puoli kyseisessä tuotteessa taitaa olla ripsivärin kesto. Se pysyy ripsissäni varisematta aamusta iltaan.


Ukkini hautajaisiin hankin Vero Modasta mustan paitapuseron kivoilla yksityiskohdilla. Halusin siistin yläosan, mutta en jakkua. Paitapuseron alle laitan vielä mustan t-paidan ja kaverikseen se saa polvet peittävän suoralinjaisen hameen. Kuva ei ehkä ihan tuo oikeutta paidalle (kangas ei todellakaan ole kiiltävä, vaikka kuvassa siltä näyttää), mutta varmaan se tullaan joskus näkemään päivän asuissa. Paidassa on pussihihat, olkapäissä kivat rypytykset ja malli on leikattu istuvaksi:


Yritän kovasti taas pitää ostolakkokuukauden. Pitäisi pikkaisen rajoittaa ostelua kesää silmällä pitäen!! Tällä hetkellä en edes taida mitään tarvita...

7 kommenttia

 1. Varvastossuja tarvitsee aina kesällä, siis jos vaan kelit sallii. Ihnan sirot nuo yksilösi.

  VastaaPoista
 2. mihin menet töihin kesällä :)?

  VastaaPoista
 3. Hyvän näköinen paita. =) Sieltä löytyy yleensä ne istuvimmat paitapuserot.

  Fiksua yrittää pitää ostolakkoa, pitäisi itsekin yrittää. Jotenkin sitä kuitenkin aina sortuu ostamaan jotain pientä.

  VastaaPoista
 4. Rimmelin meikit on aina tuottaneet mulle ainakin pettymyksen...

  Oikein oiva paita hautajaisia ajatellen! :)

  VastaaPoista
 5. melina: Toivottavasti kesä olisi lämmin!! Vaikka aion kyllä noita käyttää, oli lämpötila sitten mikä tahansa:) Ihastuin noissa sandaaleissa juuri niiden sirouteen ja paljettien tuomaan pieneen säihkeeseen.

  Anonyymi: Olen paria oman alan työtä hakenut, mutta valinnat niissä tehdään vasta huhtikuun alussa. Hyvin todennäköisesti opiskelen kesän, kun kilpilu noista paikoista on aika kovaa:)

  RagDoll: Se on kyllä aika kaunis ja kunnon kaulakoruröykkiön kanssa saa sitten arkikäyttöön vähän asennetta! Nuo turhat ostoksen pitäisi saada karsittua pois, mutta en aio liian ankara itselleni kuitenkaan olla:)

  Laura: Minulla on tainnut olla Rimmeliltä poskipuna, johon olin ihan tyytyväinen. Harvoin tulee kuitenkaan kyseisen merkin meikkejä osteltua.

  Halusin tosiaan löytää yläosan, jolle löytyisi käyttöä hautajaisten jälkeenkin ja voisin kuvitella, että tuota voin muutenkin pitää:)

  VastaaPoista
 6. Tuo kauluspaita vaikuttaa tosi kivalta!! :D

  VastaaPoista
 7. kullanmuru: Kiitti:) Olin kyllä niin hukassa noiden hautajaisvaatteiden kanssa, mutta tuo kait saa kelvata.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig