inspiration

Melkein olin unohtanut erään talviasusteen olemassa olon, kunnes näin tämän kuvan:


kuva: Street Peeper (Tokio)

Heti piti kaivaa harmaa baskeri esiin ja ottaa käyttöön, jotta ehdin kyseistä päähinettä käyttää ennen kuin se kevät oikein toden teolla tänne saapuu.


psst. Riikalle, joka voitit blogini arvonnassa. Olen tooodella pahoillani, mutta en ole saanut pakettiasi vielä postiin. Lupaan ja vannon asian kuitenkin tällä viikolla hoitaa!

8 kommenttia

 1. Ihana. <3 Mulla on himo hommata paljettibaskeri, mutten oo saanu aikaseks. :)

  VastaaPoista
 2. Minä en ole koskan oppinut käyttämään baskereita. Ne ovat ihanan klassisia mutta näyttävät päässäni aivan kummallisilta.. Sinulla baskeri on sievä!

  VastaaPoista
 3. Mullakin vielä odottaa ihana baskerini käyttöönottoa mutta menee ehkä ensi talveen. Olen sen joskus pikkusiskolta pöllinyt, oli kummeiltaan saanut hienon merkkibaskerin kun nämä asuivat Keski-Euroopassa. Koen että se ehdottomasti tulee enemmän arvoiseensa käyttöön mun päässä ;)

  VastaaPoista
 4. Olen huono käyttämään mitään päähineitä eikä mulle oikein sovikaan mitkään. Pipoa on pakko käyttää kun on kylmä mutta huvikseni hattua en laita :D

  Baskeri sopii sinulle hienosti.

  VastaaPoista
 5. Kyllä! Nyt äkkiä vielä huivit ja villapaidat kierrokselle. Pian ne joutuu pitkille kevät-kesä-syksy-unille kuitenkin.:)

  VastaaPoista
 6. Baskerit ovat kyllä kivoja. Minulle on hieman sen tyyppinen musta :D

  VastaaPoista
 7. Onpas söötti :) Itselläni on melkein aina joku myssy päässä...

  VastaaPoista
 8. Ocean: Heh:D Jos olet yhtään näprääjä tyyppiä, tuollainen paljettibaskeri voisi olla helppo myös itse tehdä...

  NinaV: Kiitos:) Onhan se varmaan niin, ettei baskeri kaikille sovi. Itse en ole osannut pipoja/hattuja käyttää ihan kuin vasta parisen vuotta.

  Rva Herttainen: Hih;D Vielähän tässä ehtii!! Ja varmaan pikkususkosi olisi sitä tähän mennessä jo kaipaillut, jos se hänelle tärkeä olisi;)

  Ellie: Minulla on ollut vähän sama juttu. Olen aina ollut todella vastahankainen myös pipon käytössä. Nykyään kieltäyydyn kyllä palelemasta ja pipo menee päähän kylmällä:D Kiitti!

  Alma: Ihan totta! Vielä ehtii, vaikka täällä kyllä eilen ja tänään on ollut jo lämpöasteita. Minulla alkaa vain tällä hetkellä mieli jo olla niin keväässä, ettei inspiraatiota tähän talvipukeutumiseen juuri ole.

  kullanmuru: Minullakin on joskus musta ollut, mutta mutoissa olen kait sen hävittänyt.

  dolce: Kiitos:D Sinulle myssyt varmaan sopiikin:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig