Elämää Biothermin jälkeen?

Vajaa vuosi sitten ostin Biothermin jättipullot (400ml) puhdistusmaitoa ja kasvovettä. Nämä ovat Biosource sarjaa. Kauan ne ovat kestäneet, mutta nyt alkaa molemmat pullot vedellä viimeisiään. Eli olen päätöksen edessä, jatketaanko samoilla tuotteilla, vai vaihdetaanko merkkiä.

PLUSSAT:

- miellyttävä tuoksu
- riittoisa
- hinta suht edullinen
- kun vain muistaa käyttää myös kasvovettä, sopii tuote hyvin ihotyypilleni
- ei jätä kiristävää tunnetta
- kivat koostumukset
- pumppupullosta plussaa

MIINUKSET:

- puhdistusmaito ei tahdo puhdistaa kerralla kaikkea meikkiä pois - olen kokeillut sekä pois pyyhkien & pesten
- kasvoveden pois unohtuessa ihoni reagoi heti - siis kuivuu ja epäpuhtaudet tulee esiin
- kasvovesi kuluu paljon nopeampaa kuin puhdistusmaito

Siis hyviä puolia on paljon, mutta toisaalta tekisi mieli kokeilla jo jotain uutta. Eli nyt suositukset otetaan vastaan!! Mitkä on teidän lempparipuhdistustuotteet?

11 kommenttia

 1. Itse pidän Cliniquen 3-step puhdistustuotteista, joista on eri vahvuuksia : )) Netissä cliniquen sivuilla voi tehdä ihotyyppitestin, joka kertoo, mitkä tuotteet sopivat juuri sinulle!

  VastaaPoista
 2. Mulla on käytössä Cliniquen puhdistusaine (comforting cream cleanser) ja kasvovesi. Ne sopii mun kuivalle ja herkälle iholle hyvin ja oon ollut niihin tosi tyytyväinen.

  VastaaPoista
 3. Oriflamen herkän ihon tuotteet!:)

  VastaaPoista
 4. Vichyllä on todella hyvä sarja epäpuhtaalle iholle.. Suosittelen!

  VastaaPoista
 5. Jenna: Pitääpä käydä testailemassa!! Cliniquesta minulla ei olekaan vielä kokemusta muutoin kuin silmänympärysvoiteen saralta:)

  Pinja: Minullakin ihon kuivuus, varsinkin talvisaikaan, on ongelma, mutten koe ihoni mitenkään erityisen herkkä olevan. Mutta siis Cliniqueta kannatat sinäkin:) Puhdistustuotteiden oston ongelmana on aina se, että ne on kuitenkin aika riittoisia ja jos ostos menee vikaan, se harmittaa aika tavalla!!

  MouMou: Täytyy kyllä tunnustaa, että myös Oriflamen tuotteet ovat minulle aivan tuntemattomia! Pitää joskus kokeilla, ja vaikka sinun kauttasi tilailla;)

  VastaaPoista
 6. JenniL: Tuokin olisi hyvä idea!! Vichyltä olen joskus jotain kasvorasvaa kokeillut ja kovasti tykkäillyt:)

  VastaaPoista
 7. Itse käytän meikkien puhdistukseen Dermosilin vaaleanpunaista puhdistusvaahtoa ja saman paikan kasvovettä. Mulla ainakin toimi hyvin ja puhdistusvaahto tuoksuu taivaalliselle!:>

  VastaaPoista
 8. Mamma mia, minäkin rakastan Biothermiä <3 Sitä en vaihda :)! Jos koklaat jotain uutta, osta pienemmät purkit, niin ei tule suurta harmitusta, mikäli eivät olekaan niin hyviä...

  VastaaPoista
 9. Sofia D: Monesti on tehnyt mieli Dermosilin tuotteisiin tutustua, mutta itse en jaksa/osaa kosmetiikkaa tilailla. Pitäisi kyllä joskus kokeilla:)

  heini: Voihan se olla, etten osaa hyväksi havaittua vaihtaa. Ja kun opiskelijana ei ole varaa kovin kalliita virheitä tehdä:D Pitää viikonloppuna mennä taas kosmetiikkaosastolle katselemaan...

  VastaaPoista
 10. Biothermin puhdistusvaahto on aivan ihana. Pehmeä, silkkimäinen vaahto, joka poistaa meikkivoiteen nopeasti. =) Tuubi maksaa muistaakseni noin 25euroa ja on erittäin riittoisaa!

  VastaaPoista
 11. RagDoll: No tuotahan voisi kyllä kokeilla!! On kuitenkin samaa firmaa ja hintakin taitaa olla aika lailla sama:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig