day

Toissapäivä oli kunnon rumapäivä, kun aamulla meinasin myöhästyä tentistä ja hädin tuskin ehdin käymään suihkussa. Meikkaus ja vaatteiden valinta jäikin sitten väliin. Eilen aamulla peilistä puolestaan kurkisti kunnon mörrimöykky, eikä tuollaisenakaan päivänä viitsi itseään kuvailla. Tänään minulla on ollut vapaapäivä kursseista ja mielialakin sen mukainen:)


paita & ohuet käsirenkaat: H&M
kengät: Aleksi 13
hame & kaulakoru: GT
paksummat rannerenkaat: Feminett


Kävin kaupungilla asiana lähinnä kiikuttaa yhdet saappaat suutarille, jonka korot oli katusora pilannut. Suutari lupasi kengät jo parin tunnin kuluttua valmistuvaksi, joten päätin jäädä kaupunkiin kiertelemään. Kävin Henkalla katsastamassa uudet kevät vaatteet ja sovittelinkin mm. näitä, joista kumpikaan ei tosin vielä kotiin lähtenyt:

Hui, kun oli likaiset peilit! No joka tapauksessa nuo haaremihousut jäi kovasti kaivertamaan mieltä. Ne on ihanan kevyttä viskoosia ja laskeutuvuutensa vuoksi eivät näyttäneet yhtään hullummalta näinkään lyhyen ihmisen yllä.... Laitetaan harkintaan;) Eka kuvassa oleva jumpsuit ei sen sijaan ihan istunut niin kuin kuvittelin.

Korkolappujen vaihto maksoikin vähemmän, mitä olin ajatellut, joten pystyin käydä nappaamassa Carlingsista paidan, jota olen jonkin aikaa kuolaillut. Se on edestä ihan perusteeppari, mutta se on takaa avoin - kiinnityssysteeminään niskasta sidottavat nauhat ja takamuksen päälle jäävät napit. Rakastan paidan pingviiniviboja!! EDIT: Lisäsin vielä kuvan paidasta päällä.


Kävin myös tuoksuttelemassa Nina Riccin Nina-tuoksua. Taidan olla rakastunut!

10 kommenttia

 1. Onpa kiva paita! Tykkään just tuollaisista yksityiskohdista jotka tekee vaatteesta vähän erikoisemman!:)

  VastaaPoista
 2. Sofia D: Eikös olekin ihana!! Ihan täydellinen kesäpaita:)

  VastaaPoista
 3. Kuvista päätellen taisit jättää sun kengät suoraan jalasta suutarille? :)

  Eli tähän aikaan päivästä alkaa hihitellä aika erityisen huonoille jutuille...

  VastaaPoista
 4. Ilona: Heh:D Joo...avojaloin läpsyttelin tuolla ostarilla;)

  VastaaPoista
 5. Nuo kengät ovat kyllä todella hienot.:)

  VastaaPoista
 6. Hei, munki pitäs viiä saappaat suutarille, joten kerro ja suosittele suutaria! Missä sie kävit ja paljonko maksoi?:)

  VastaaPoista
 7. MouMou: Ihanaa kun pääsee niitä taas ihan kunnolla käyttämään!! Korkoa on kuitenkin sen verran, ettei ne talvikenkinä oikein hyvät ole:)

  Ilonasi: Minä vien yleensä aina siihen Foorumin suutarille keskustassa. Myös torikeskuksessa on kuulemma ihan hyvä suutari. En usko, että nuo sieltä halvimmasta päästä ovat, mutta kun ne on niin helpolla paikalla. Korkolappujen hinta riippuu koron koosta. Tuohon kenkään vaihto maksoin 12€. Voit siis varmaan jostain halvemmallakin päästä, mutta noilla kieppeillä ne hinnat liikkuu:)

  VastaaPoista
 8. Siulle sopii hyvin tuo nuttura! :)

  VastaaPoista
 9. Onpa kiva tuo paita - tykkään hirmuisesti tuosta selkäpuolen mallista. :)

  VastaaPoista
 10. heini: Kiitti:D Se on kyllä varmaan maailman helpoin ja nopein kampaus... kiireisten aamujen pelastaja!

  Christina: Se on kyllä ihana!! Odotan nyt vain kovasti, että ilmat pikkaisen lämpenisi, jotta uskaltaudun sitä käyttämään:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig