attitude problems

Voi kun ihminen voi sitten olla täynnä!! Söin juuri puoli rasiallista mämmiä kerman kera(nam!) ja pussillisen nuudeleita... Yksin asumisen hyviä puolia muuten - ei tarvitse jakaa herkkuja kenenkään kanssa.

-----------------------------------

Minulle on tapahtunut viime aikoina jotain aika erikoista. Olen ollut paljon inspiroituneempi miesten kuin naisten pukeutumistyyleistä. Usein huomaan selaavani Street Peeperin Tokiolaisia, Jakartalaisia tai Soulilaisia osastoja, ja silmät kiinnittyvät nimenomaan miesten/poikien asuihin.


Jotenkin tuntuu, että naisten muoti on tällä hetkellä sitä yhtä ja samaa soturiprinsessaa, että korvista valuu ulos. Kun menet vaatekauppaan, sieltä löytyy vain tunikatelttaa, kloriitileggareita ja vetskarimekkoja. Joo...ihan voin itsekin myöntää kyseisiä vaatteita käyttäväni, mutta haluan inspiraationi jo jostain muusta. Move on ja sitä rataa! Jotenkin tuntuu aika raikkaalta seurata välillä miesten katumuotia. Ehkä pienen hengähdystauon jälkeen saan taas asenteeni kuntoon naistenkin muodin osalta.

6 kommenttia

 1. Oih, mämmiä, nam. Se on ehdotonta herkkua. Tosin olen itselleni luvannut, että ostan sitä vain pääsiäisen tienoilla (eikö jo olla?). Samoin kun olen luvannut, että munkit kuuluvat vappuun.:)

  VastaaPoista
 2. Hyvä postaus lovely :) Totta, nyt kun lukee blogeja aktiivisesti päivittäin niin huomaa hyvin monissa niitä samoja mainstream-juttuja jotka alkavat välillä kyllästyttää.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä! Olen itsekin blogissani ihmetellyt kun en inspiroidu mistään. Kaikki on samaa vanhaa. Kuulin juurikin jonkun vaateliikkeen sisäänostajan kertovan, että "tänä kesänä muotiin tulevat taas tunikat.." Miten niin tulevat, eipä tässä kohta kolmeen vuoteen mitään muuta ole ollutkaan!

  VastaaPoista
 4. Mä en juuriu noista edellämainituista syistä jaksa selata katusivustoja tai käydä kaupoissa. Tuntuu, että kaikki on nähty jo niin moneen kertaan. Onneksi on sentään blogit, ainakin joissain lukemissani näkyy jotain muuta. Inspiraatiota minäkin odottelen. Vähän huolestuttaa kun monena aamuna päälle eksyy samat vaatteet ;)

  VastaaPoista
 5. Mämmiä<3 nam nam nam!
  Minä en ole vielä soturiprinsessaan kyllästynyt, mutta yritän silti pysytellä naisellisella ja turvallisella radallani. ;)

  VastaaPoista
 6. VOI ELÄMÄ!!! Kirjoitin äsken ihan älyttömät sepustukset, mutta bloggeri sitten nielaisi ne sisuksiinsa...

  Alma: Mämmi on kyllä niin hyvää! Saa sitä yhden rasian ennen pääsiäsitäkin syödä;D

  Ilona: Hienoa, että tykkäilit. Itse seurailen tiettyjä sivustoja ihan vaan inspiraatiota hakien, jolla ei välttämättä ole mitään tekemistä oman pukeutumiseni kanssa. Janoan uusia asioita ja kauneutta, mitä muoti pystyy tarjota, mutta viime aikoina ilmapiiri tuntuu pysähtyneen. Olen mietiskellyt, miksi näin: ehkäpä se on tämä taantuma, ehkäpä koko ajan mallistojen nopeutuva sykli ja vaatteiden kiertokulku on aiheuttanut ideavajeen. Ehkäpä muoti ja ideat vain tällä hetkellä vain kehtittyy vähän hitaammin kuin aikaisemmin. Ehkä internet & seuraamani sivustot eivät pysy enää aallon harjalla...en tiedä.

  Eli siis...itsehän pidän tämän hetkisestä muodista ja käytän sitä, mutta ideoiden maailma tuntuu tällä hetkellä aika tyhjältä.

  NinaV: Jollain lailla tuo pysähtyneisyys kuvaa hyvin mielestäni tätä hetkeä...mitään uutta ei ole oikein näköpiirissä ja samat vanhat jutut pienillä uudistuksilla pysyvät esillä. Vai että tunikat ovat taas tulossa:D

  Shandi: Itse olen juuri siirtynyt seuraamaan aasialaisten katumuotia seuraamaan kun Eurooppalaiset ja Jenkkiläiset tuntuvat junnaavan paikoillaan. Vähän hassua kait se on asiasta täällä minun urputtaa kun en mikään trend setter ole, ja ihan tosiaan itse pidän tämän hetken muotivirtauksista. Mutta jotenkin sinne inspiraation maailmaan jotain uutta kaipailisin.

  RagDoll: Heh:D Hienoa, että muutkin mämmistä pitävät. meidän perheessä taidan olla minä mummoni kanssa ainoita, jotka mämmistä pidetään:)

  Hienoa, että jaksat soturiteemasta innostua:) Minäkin kyllä kyseisestä tyylistä tykkäilen, mutta vaihtoehtoja olisi kivaa saada aivoja tuulettamaan!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig