sun

Kevätaurinko paljastaa kaikenlaista mielenkiintoista. Ikkunat, jotka ovat koko talven näyttäneet ihan puhtailta ovatkin tumman likakerroksen peitossa. Meikkivoide, jonka talvella hankin, vieläpä myyjän avustuksella, näyttää ihan liian tummalta kirkkaassa valossa. Ihon pienet virheet muutenkin tuntuvat korostuvan kevään kovassa ja kylmässä valossa.

Eli uuden meikkivoiteen ostaminen olisi taas edessä. Olen ihan ymmälläni, sillä markettituotteet olen läpi kokeillut, eikä mikään niistä ole iholleni täydellinen. Biothermin nykyinen meikkivoide on täydellisen kosteuttava ja sopivan peittävä iholleni, mutta kun se vaalein sävy on liian tumma. Olen huomannut, että esim. Sokoksen kosmetiikkaosaston valaistus on niin huono, että siellä on mahdoton saada oikeaa käsitystä sävyn sopivuudesta. Ei kait tässä muu auta kun lähteä kiertämään noita pienempiä kemppareita...

Päivän asuun mustan ja harmaan lisäksi sain lisättyä ripauksen pinkkiä:

neule: H&M
hame & leggings: GT
laukku: Second hand
saappaat: Sokos
huivi: ?

Kertokaahan, jos teillä on vinkata joku hyvä, suht peittävä meikkivoide pintakuivalle, vaalealle iholle!!

10 kommenttia

 1. Maybellinen Liquid Minerals on ihana! Se pitää ihon kosteana (siis säilyttää kosteuden suomeksi) ja peittää kuitenkin hyvin.:)

  VastaaPoista
 2. mä vannon joe blascon nimeen aina ja ikuisesti <3 sävyjä löytyy ihan uskomaton määrä ja kannattaakin pyytää myyjän apua oikean metsästyksessä. hinta on blascoissa aika kova verrattuna markettivoiteisiin mutta purkki kestää puoli vuotta- vuoden ja on kyllä joka sentin väärti mielestäni!

  VastaaPoista
 3. MouMou: Tuota en kyllä ole vielä ehtinyt kokeilla. Maybellinen meikkivoiteet noin yleensä saavat silmäni vuotamaan ja kirvelemään, mutta jospa tuo mineraalikoostumus olisi erilainen:) Eikä hintakaan kirpaise, joten pitää käydä testailemassa!

  pulpa: Monet taitaa Joe Blascosta pitää ja minä kyllä olen valmis maksamaankin jonkin verran, kunhan hyvän tuotteen löydän:D

  VastaaPoista
 4. Meikkivoidettahan voi kyllä vaalentaa lisäämällä joukkoon perusvoidetta. Sopivan sekoitussuhteen saa kokeilemalla, mutta yleensä kannaattaa aloittaa sellaisella 50-50 suhteella.

  Mä oon kanssa tällä hetkellä hukassa meikkivoiteen kanssa, sillä aiemmin käyttämääni m-voidetta uudistettiin ja se ei enää ole herkälle iholleni sopiva. Uutta minäkin yritän etsiä.

  VastaaPoista
 5. skippaa maybelline, mulla sama kokemus, kirvelee ihoa. Cliniquella on hyvät meikkivoiteet, ei kirvele, ja näyttää hyvältä valokuvassa, jostain syystä.

  VastaaPoista
 6. Ihanan piristävä tuo huivi. Muuten, miksi ihmeessä ei Jyväskylässä ole jo Zaraa? Ihmettelen vaan. Eiköhän sille ole sopivaa paikkaa, tuntuu kaikki olevan keskustan alueella täynnä.
  :(

  VastaaPoista
 7. Ihana second hand laukku! Mistä olet sen löytänyt?

  VastaaPoista
 8. Shandi: Tuo on kyllä ihan totta...peittävyys vain vähän kärsii. Ja tuo Biothermin meikkivoide on mielestäni pohjasävyltäänkin liian lämmin.

  Minullakin on parin viimeisen vuoden aikana iho muuttunut niin vaikeaksi, että mitkään vanhat aiemmin hyväksi todetut tuotteet eivät enää iholleni sovi:/

  Anonyymi: Onkohan Cliniquella tarpeeksi vaaleaa sävyä... Jotenkin minusta tuntuu, että kun viime kerralla meikkivoidetta etsin ja Cliniqueta katselin, näytti niiden kaikki sävyt liian tummilta. Tai ehkei se Jyväskylän Sokoksen valikoima välttämättä niin laaja ole:) Pitää käydä vielä katsomassa!! Dioria olen joskus käyttänyt ja hyväksi havainnut, mutta mahtaakohan sekään hyvä olla tälle nykyiselle, vähän kuivalle iholle.

  melina: No sitä minäkin olen usein miettinyt!! Varmaan olisi täälläkin kysyntää, kun Zarasta kuitenkin löytyy niin monen tyyppistä vaatetta. Voihan se tietenkin olla, ettei riittävän suurta liiketilaa täältä tällä hetkellä keskustasta löydy...

  trés chic: Kiitti! Olen ostanut laukun Vaajakosken Vaajapörssistä:)

  VastaaPoista
 9. Lovely, Cliniquen valikoimissa on sopivan vaaleita sävyjä. Minä olen varmaankin sinua vielä vaaleampi iholtani ja vannon Cliniquen valokynän jne. nimeen. Omani hankin myyjän avustuksella, annoin hänen levitellä tuotteita naamaani ennen ostamista. :-)

  VastaaPoista
 10. Bisquits: Ahaa! No pitää käydä katsomassa:) Kunnon meikkivoiteen merkitys tuntuu korostuvan vuosi vuodelta enemmän...

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig