new jeans

Olen pitkän aikaa himoinnut leveälahkeisia farkkuja. Löysinkin aika täydelliset versiot Onlystä, mutta jotenkin ei tehnyt mieli maksaa 80€ tuon kyseisen merkin farkuista! Muutamia kymppejä lisää, niin saisin Acnen tai Dieselin farkut.

No onnekseni en tehnyt niinkuin yleensä - eli ostanut ensimmäistä vastaan tulevaa paria, vaan maltoin katsella vähän ympärilleni! Sillä löysin aika täydelliset versiot Ginan alesta. Hintaa jäi vain 9€!!! Voitteko kuvitella! Farkut ovat keskisiniset ja niihin on kulutettu reikiä. Pöksyt istuvat hyvin reisistä ja leveys alkaa vasta polven korkeudelta.


Edit: Lisäsin vielä kuvan farkut jalassa. En tosin ajatellut noin lyhyen topin kanssa, maha vilkkuen käyttää;)

Jos jotkut ihmettelevät, miten näin lyhyt voi käyttää leveitä lahkeita, vedän esiin Eva Longoria kortin;D Neitokainen taitaa olla minuakin lyhyempi, mutta kantaa levarinsa mielestäni kunnialla.


Housut ovat itse asiassa miltei identtiset ja aion ne myös yhdistellä Evan tapaan. Eli kesällä farkkujen kanssa ylle pääsee kevyt toppi ja korkeat korot.

pssst. Idhrenillä on blogissaan arvonta. Kaikki osallistumaan täällä!

11 kommenttia

 1. Leveälahkeisista farkuista olen aina tykännyt, koska ne sopii minulle toisin kuin kapealahkeiset.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. *~sl: Minulla on itsellä aika leveä lantio, vaikka muutoin hoikkanen olenkin, joten leveät lahkeet vähän tasapainottaa kokonaisuutta:) Ja jotenkin ne henkivät sellaista hippiaikaa ja rentoutta, mistä varsinkin kesällä tykkäilen!

  VastaaPoista
 4. Upea löytö. 9 euroa!!!9 euroa! What? No joo, täytyi vähän ihmetellä. Istuvat sinulle todella hyvin, ja kivan väriset ja vieläpä kiva kulutuskin.

  VastaaPoista
 5. Noita minäkin himoitsin, mutta jäljellä oli enää 25" ja PIENEMMÄT koot!:S

  VastaaPoista
 6. melina: No niinpä!! Eihän farkkuja oikeesti voi tuolla hinnalla saada:D Pitäisi oikeasti malttaa odottaa ja etsiä, kun jotain tiettyä hakee.

  MouMou: Joo...aika minikokojahan siellä oli enää jäljellä! Ja muutenkin nuo farkut ovat vähän normaalia mitoitusta pienemmät. Kun normaalisti käytän 24", on nuo farkut 26".

  VastaaPoista
 7. Olet alle 160cm pitkä ja noi lahkeet on sulle sopivat?! Epistääääääää!!!! :) Olen itse 163cm ja farkuissa on lähes poikkeuksetta 10cm liikaa pituutta. Miten sulla voikin olla mittasuhteet noin kohdillaan vaikka pikkuruinen oletkin? On tää niin väärin! Nim. lyhytjalkainen tanttara

  VastaaPoista
 8. Näyttää istuvan hyvin, ei se minusta estä käyttämästä, olipa pitkä tai lyhyt. =) Pitää varmaan itsekin käydä Ginassa kurkkaamassa, koska hakusessa on leveälahkeiset vähän kulahtaneet farkut.

  Hei, sinulle on muuten haaste blogissani. ;)

  VastaaPoista
 9. NinaV: Heh:D No itse asiassa joudun kyllä minäkin miltei aina nuo lahkeet lyhennellä... Kerrankin sattuivat sopivat kohdalle, joskin minulla tuossa kuvassa on aika korkeat tolpat alla! Vähintään sen 10 cm:)

  RagDoll: Minäkin kyllä tykkäilen! Nuo on nyt vain noita typeriä oppikirjasääntöjä, ettei lyhkäisten kannata leveitä käyttää... Mutta ihan hyvinhän ne menee kunhan oikean mallin löytää:)

  Kiitos haasteesta! Tartun siihen pikimmiten!!

  VastaaPoista
 10. Aivan hieno ostos, voinko siis mäkin taas kaivaa ullakolta ne kaikki vanhat leveälahkeiset farkut esille? :)

  VastaaPoista
 11. Ilona: Hih;) Kyllä minä luulen, että sinunkin pitää nyt ottaa levarit käyttöön!! Tai ainakin sitten kun lumet sulaa...

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig