natural look

Minun kesäni ei tule muodostumaan nahkasta, niiteistä tai revityistä farkuista. Garance dorén kuvat ovat juuri sitä, mitä ensi kesältä omasta tyylistäni haluan:


Nyt sormet ristissä odotan, että hiukseni ehtisivät kasvaa edes jonkin mittaisiksi kesään mennessä. Ajattelin ottaa niihin todella luonnollisia, vaaleita raitoja. Juuri niinkuin tuon kuvan tytöllä. Täydellinen kesätukka annetaan pesun jälkeen kuivua itsestään ilman fööniä ja suoristusrautoja...

kuvat: garance doré

Edit: Käykääpäs osallistumassa Mungolifen arvontaan täällä!!

11 kommenttia

 1. 木木: They really are beautiful pictures! Just perfect style for summer! In garance doré's pages you can see them in better quality:)

  VastaaPoista
 2. En minäkään taida rikkinäisissä farkuissa kuljeskella, sain tehdä sitä ihan tarpeeksi 90-luvulla ;)

  VastaaPoista
 3. dolce: Heh:D Ja jotenkin nuo mainitsemani asiat kuuluu minulla enemmän talven juttuihin. Kesällä haluan olla luonnollinen hippityttö:D Risafarkkuja en ole tainnut muuten koskaan käyttää...kloriittia sen sijaan kului teinivuosina;) Pitäisikin tehdä postaus tyylistäni vuosien saatossa, niin saisitte nauraa!

  VastaaPoista
 4. Tuollaiset vaatteet näyttää kyl tosi kauniilta niiden päällä joille ne sopii! Ja kuvat tuo mieleen autereiset kesäpäivät, tulisipa sellaiset jo...
  Itse olisin taas tuollaisissa se kävelevä kuollut ;)

  VastaaPoista
 5. Taitaa olla sinulle kuin tehtyjä, tuollaiset hempeät vaatteet! Kaunista

  VastaaPoista
 6. Ihanat tyylit, olen ihaillut niitä aiemminkin tuolla sivulla :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa hempeilyä ja tyttömäisyyttä. :) Myös minä ihastuin!

  Tässähän alkaa jo ihan ahdistaa, kun tuntuu, että on niin monta (ja keskenään hyvin ristiriitaista) kevät- ja kesätyyliä, joita tahtoisi kokeilla. :D

  VastaaPoista
 8. Ilona: Hehee:D Se on kyllä totta ettei tämäkään tyyli kaikille sovi:) Mutta joo...saisi se kesä alkaa sieltä jo tulla!

  melina: Jotenkin kyllä tuntuu niin omalta:) Vaikka eipä taida noin kauniita mekkosia mistään Henkalta saada...Zarasta ehkä.

  *~sl: Noissa kuvissa on kyllä niin ihana tunnelma!! Ja rakastan tuollaisia ohkaisia materiaaleja:)

  Christina: Ajattelinkin, etä myös sinua voisi tämä tyyli pukea:)

  Toisaalta on ihan kivaa kun on mistä valita...vaikka joka päivälle ihan erilainen staili;D

  VastaaPoista
 9. tosi nättejä asuja. sopii sun tyyliin täydellisesti. mullekki kelpais tollaset hiukset. huomenna kyselemään pidennyksistä (omat on niin pahasti nyrhityt et elän 24/7 pipo päässä).

  VastaaPoista
 10. eimie: Voi kun raaskiskin ottaa pidennykset!! Myös noita clip on:eja olen mietiskellyt, mutta kun tämä hiustenväri ei ole pysyvä, niin en oikein osaa oikeanlaisia ostaa...

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig