little miracle & flower skirt

Vantaan reissullani ehdin käväistä Body Shopissa. Kynsinauhani ovat viime aikoina olleet tuskallisen kuivat ja rikkonaiset. Muistinkin joskus sutaisseeni yhden kynsinauhan Body Shopissa jollain öljyllä, jossa on valokynän tyyppinen pakkaus. Ja ero muihin kynsiin oli huomattava!


Ja kyseinen "ihmeaine" löytyikin onnekseni. Almond oil pehmittää hetkessä kuivuneet kynsinauhat ja sormenpäät. Erityistä kiitosta ansaitsee myös kätevä pakkaus, josta ainetta on helppoa annostella. Tuotten hinta on pakkauksen kokoon aika suolainen (n. 15€), mutta mielestäni jokaisen euron arvoinen! Eipä taida olla minulla mitään huonoa sanottavaa tästä tuotteesta...paitsi tietenkin, että öljy kuivahtaa aika hitaasti, joten jonkun aikaa pitää malttaa antaa aineen imeytyä.

----------------------------------------------------------------------------------

Ja sitten muihin aiheisiin. Halusin jo palan kevättä tämän päivän asuun, joten kaivelin vaatekaapin pohjalta sen ainokaisen kukkahameeni esiin.


hame: itse tehty (kangas second hand)
paita: second hand
vyö: second hand
kengät: Ellos

Rauhallista sunnuntaita kaikille!

6 kommenttia

 1. nätti hame:> ja muutenki hyvä asu!

  VastaaPoista
 2. Oi ihanan piristävä asu! Ja tuo aine kyllä vaikuttaa todella hyvältä, pitäisi varmaan minunkin kokeilla :D

  VastaaPoista
 3. Ina: Oi kiitos:) Tykkään itse kyllä tosi paljon tuon hameen kuosista!! Siinä on ihan tummansinisellä pohjalla vaaleanpunaisia ja sinisiä pikkukukkia.

  kullanmuru: Kiitti:D Se oli kyllä hyvä ostos! Tuoksu on muuten aika voimakas, että kannattaa nuuhkaista ennenkuin ostaa! Minua se ei haittaa, mutta herkkänenäisiä saattaa vaivata...

  dolce: Kiitos:D Kyllä alkaa kovasti tehdä mieli käyttää keväisempiä juttuja, vaikka tuo lämpötila ulkona ei aina ihan olekaan samaa mieltä;)

  VastaaPoista
 4. Onpa nätti asu - ja ponkkari on ihanan pirtsakka. :)

  Pitäisi muuten kyllä hankkia tuollainen body shopin almond oil-juttunen. Minulla on kynsinauhat tähän aikaan vuodesta aina ihan kamalassa kunnossa. :/

  VastaaPoista
 5. Cristina: Kiitti:) Hiukset on just siinä kasvuvaiheessa, ettei tee mieli juuri muuta pitää kuin ponkkaria!!

  Kantsii kyllä käydä testailemassa!! Minulla on toiminut ihan superhyvin...kunhan vain muistaisi aina illalla sitä laittaa:D

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig