kevätarvonta

Ja sitten lupaamaani arvontaan:) Olkoon se osoitettu alkavalle keväälle ja kaikille teille ystäville, joita olen blogimaailmasta saanut. Blogini alkaa myös olla kohta 1-vuotias, vaikkei sitä vanhempaa versiota enää olemassa olekaan. Meillähän on kaksin verroin syytä juhlia!!

1. anonyymit keksikää nimimerkki
2. bloggaajat voivat linkkaamalla omaan blogiinsa tuplata mahdollisuutensa voittaa
3. vastausaikaa: su 22.2.2009, klo 00:00 saakka
4. vastailkaa kysymykseen: mitä odotatte eniten tulevalta kesältä?

Palkinnoksi arvon vastaajien kesken GT:n (Organic cotton) jätti teepaidan, joka ainakin minulla menisi ihan mekosta. Koko on S, mutta paita menee hienosti XS-M kokoisille, vähän tiukempana versiona myös L kokoisille.

PS. Myös Mintulla on blogissaan arvonta! Osallistukaa täällä!

103 kommenttia

 1. Oi, mikä söpö paita! Odotan tulevalta kesältä ainakin lämpöä, koska viime kesä oli niin sateinen ja kylmä. Ehkäpä myös pientä (tai isoa) matkaa jonnekkin :) Linkitän huomenna kisaan!

  VastaaPoista
 2. Tulevalta kesältä odotan: löydän unelmakesätyön ja unelmakesäpojan, teen hienoja ja ennen kaikkea kestäviä muotilöytöjä, pääsen Suomea kauemmaksi reissuun, ja lihon ainakin 5 kiloa. Ja otan aurinkoa, paljon!

  Löysin sattumalta blogilistan kautta blogiisi. Hyvää tekstiä ja mielenkiintoisia juttuja, jatka samaan malliin! :)

  http://vaatekomero.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. eniten odotan kesältä aurinkoisia päiviä puistossa hyvän seuran, musiikin ja viinin parissa :)

  eppis

  sähköpostini on eppis@mymail.fi, jos satun voittamaan.

  ps. onpas nätti paita :)

  VastaaPoista
 4. Tulevalta kesältä odotan aurinkoa, matkustelua ja laiskoja aamuja hietsun kirpparilla:)

  VastaaPoista
 5. Söpö paita :)

  Odotan tulevalta kesältä lämpöä. Tutustumista Englannin maaseutuun, lomailua Suomessa. Kauniita aurinkoisia aamuja linnunlauluineen ja pieniä pysähdyshetkiä hyvässä seurassa.

  VastaaPoista
 6. Ihana paita!
  Mutta kysymykseen; Kesältä odotan vihdoinkin lämpöä, kaunista rusketusta, mukavia reissuja, pirteitä vaatteita ja mehujäitä, niitä kun ei tarkene talvella popsia:)

  VastaaPoista
 7. Kesältä....Lämpöä,lomaa,jätskiä, ihania hetkiä...Plus perheenlisäystä koira vauvan merkeissä. =D

  VastaaPoista
 8. Odotan eniten sitä, että pääsen uuteen kotiin. :-) Linkitän huomenna!

  VastaaPoista
 9. Oh-la-laa, mikä paita! Eniten odotan kesältä lämpöä.

  Linkitän huomenna.

  VastaaPoista
 10. ihania päiviä ystävien kanssa hengaten, lämpöä ja rusketusta! hietsun kirppari on myös ihan ykkösmesta ja shoppailu tietenkin!

  VastaaPoista
 11. Ihana palkinto!<3 Odotan kesätöitä ja RAHAA.:)

  VastaaPoista
 12. Kiva palkinto, osallistun tähänkin vaikken kuitenkaan voita ;)

  Kesältä odotan mahdollisimman monia onnellisia päiviä, jolloin paistaa aurinko ja on sellainen tunne että elämä on ihanaa :) Viime kesänä niitä oli turhan vähän, eikä aurinko tainnut juuri edes paistaa.

  VastaaPoista
 13. Tulevalta kesältä odotan: yhtä upeita kokemuksia kuin viime kesältä! siis lämpimiä päiviä, uimista, uusia kavereita, mekkolöytöjä, lomaa, rentoa tunnelmaa ja ehdottomasti matkaa...

  VastaaPoista
 14. Kaikessa yksinkertaisuudessaan odotan tulevalta kesältä eniten helteisiä ja aurinkoisia päiviä :)

  VastaaPoista
 15. aurinkoa, uimarantaa ja hyvää keikkakesää:)

  VastaaPoista
 16. Odotan tänä vuonna erityisesti festareita. Suuri rakkauteni Placebo tulee provinssiin ja en jaksaisi millään odottaa... :)

  VastaaPoista
 17. Odotan kesältä eniten lämpöä. Olis mahtavaa päästä myös joihinkin kesäjuhliin. Ja grillipileisiin. Niin ja Tehosekoittimen näkeminen on ihan pakollinen juttu!

  VastaaPoista
 18. Tulevalta kesältä odotan: parempia säitä kuin viime kesinä, kavereiden kanssa hengailua, terassila istuskelua, juhlimista, ehkä jopa tai oikeastaan toivottavasti matkustamista ja sitä, että minut hyväksytään opiskelemaan!

  VastaaPoista
 19. Tulevalta kesältä odotan lämpimiä ilmoja ja kesämökille pääsyä :)
  tietenkin myös uimista,auringonottoa, grillailua,saunomista jne.
  Olisipa jo kesä! :)
  -anskuu-

  VastaaPoista
 20. Odotan tulevalta kesältä sitä, että pääsen vihdoin muuttamaan samaan kaupunkiini ystävieni kanssa. Nyt olen asunut jo 4 vuotta todella kaukana ystävistäni opiskeluiden takia. Kesältä odotan myös kauniita aamuöitä, piknikkejä ja mansikoita :)

  VastaaPoista
 21. Mä odotan kesältä kesälomareissua Kreetalle sekä tietty paljon aurinkoa! =)

  Linkitän blogiin!

  VastaaPoista
 22. Oi, toi paita on ihan täydellinen!

  Mitä odotatte eniten tulevalta kesältä?

  Hmm, odotan eniten aurinkoa, ruisrockia, kesävaatteita ja jätskikiskan aukeamista! :)

  VastaaPoista
 23. Odotan ekaa kesää uudessa kotikaupungissani :) Odotan myös elokuista Madonnan keikkaa! Ja Flow-festareita!

  Kommentoin nyt vasta ekaa kertaa, vaikka oon sun blogiasi lukenut jo muutaman kuukauden. Oot ihanan sympaattinen tyttönen!

  VastaaPoista
 24. Odotan eniten auringonpaistetta ja lämpöä, vaikka viime kesä ei kyllä antanutkaan kovin suuria toiveita seuraavan suhteen. Lisäksi toivon, että saisin niin paljon töitä, että pystyisin elättämään itseni niillä. :)

  VastaaPoista
 25. Odotan tulevalta kesältä eniten kaikkia niitä keikkoja, joita olen menossa katsomaan! AC/DC, Tuska, Metallica ja Madonna ainakin näillä näkymin.

  VastaaPoista
 26. Söpö paita! :)
  Odotan kesältä eniten aurinkoa (ja ruskettumista) ja sitä, että voi pukeutua kesämekkoihin ja sandaaleihin. Odotan myös tietysti kesälomaa ahkeran opiskelun päätteeksi ja leppoisia päiviä rannalla. Lisäksi odotan jäätelökojuja ja mansikoita! :)

  VastaaPoista
 27. Eniten odotan lämpimiä ilmoja sekä mukavaa yhdessäoloa läheisten ihmisten kanssa. Toivottavasti saisin myös kivan kesätyöpaikan! Ja parit festarit on pakko päästä kokeen ;)

  VastaaPoista
 28. Odotan eniten varmaankin sitä lämpöä ja aurinkoa!<3

  VastaaPoista
 29. Eniten tulevalta kesältä odotan lämpimiä kelejä ja auringonpaistetta!:)

  VastaaPoista
 30. Tulevalta kesältä odotan ehdottomasti aurinkoisia päiviä, mansikkapehmiksien syöntiä ja illan viiletessä pitkiä lenkkejä koiran kanssa kun saa rauhassa tallustella pitkin kaupungin laitoja ja haaveilla pimenevästä syksystä...hah! :D

  VastaaPoista
 31. aurinkoa odotan, voi hyvä jessus tääällä on kylmä!!

  VastaaPoista
 32. Odotan ehkä eniten tulevia kesätöitä, jotka toimivat myös työharjoitteluna koululle. Kyseessä on ala, joka kiinnostaa ja työtehtävät jollaisia en ole ennen tehnyt. Sekä tietysti on kiva saada shoppausrahaa!
  ps. tuplaan! pistän illalla viimeistään postausta.

  VastaaPoista
 33. Odotan kesältä rauhallisia, aurinkoisia aamuja ja kevyttä rusketusta. Toivoisin myös, että tänä kesänä saisin hieman rentoutua ja viettää enemmän aikaa ystävieni, avomieheni ja koirani kanssa. :) Tulipa ihanan kesäinen olo, kun mietin tulevaa kesää...

  VastaaPoista
 34. Odotan parasta kesää koskaan koska olen koko kesän vapaalla ensimmäisen kerran yläastevuosien jälkeen. En aio menettää ainuttakaan auringonsädettä ja olla ulkona niin paljon kuin mahdollista. Odotan eniten tunnetta aamuisin että mitähän kivaa tänään tekisi.

  t: "Hennukka"

  VastaaPoista
 35. Kesässä eniten odotan lämpöä, lomaa sekä Duffya joka saapuu Pori Jazziin! Mahtavuutta!

  VastaaPoista
 36. Eniten odotan kesältä lämpöä ja aurinkoa. Ja pientä matkustelua myös...

  VastaaPoista
 37. Ekaa kertaa blogivierailulla :)

  Kesältä odotan
  lämpöisiä iltoja,
  ulkoilmakonsertteja,
  kuumia katuja,
  lehtien havinaa korvissa,
  pyöräilyä hame tuulessa liehuen,
  vienoja tuoksuja,
  jäätelöyliannostusta,
  uimista luonnonvesissä,
  festaritunnelmia,
  istuskelua hiekkalaatikon reunalla ja sitä kautta

  suurimpana asiana oman lapsen riemua kesän ihanista asioista.

  VastaaPoista
 38. Ihana paita! Itse odotan kesältä eniten Espanjan-matkaani,ensimmäistä kertaa sinnekin :) Lähden sinne kaverini ja hänen perheensä kanssa,sillä heillä on siellä asunto. Tiedossa auringonottoa,uimista ja paljon shoppailua! ;) Se on kuitenkin vasta keskikesällä,muulta kesältä odotan vaan itse kesää,niin kaunis täällä suomessa :)

  VastaaPoista
 39. Odotan sitä, että koulu loppuu silloin ja pääsen uuteen opinahjoon kesän jälkeen. Ja eniten odotan aurinkoa ja ihania kesä iltoja. (ps. AIVAN MAHTAVA PAITA)

  VastaaPoista
 40. uu-uuulalaa mikä paita:D ensi kesässä ootan of course jäätelööö!! Ja sit tietenkin hyvii ilmoi ja rannalla oloo, leirejä ,rusketusta.....

  VastaaPoista
 41. No sitä lämpöä! Ettei tarvi miettiä mitä voi pistää päälle ilman että jäätyy kuoliaaksi kun avaa ulko-oven.

  VastaaPoista
 42. Odotan tulevalta kesältä sitä että olisi lämpimät ilmat, vietän paljon kavereiden kanssa aikaa, matkustelen ja totta kai että shoppailen paljon. Lämpimät kesäillat/yöt kavereittenkaa on niin luksusta että niitä myös odotellessa. :)
  aww että niiiin haluan ton paidan

  VastaaPoista
 43. Odotan matkaa Pietariin ja ehkä muuallekin, ja toivottavasti kivaa kesätyöpaikkaa :)

  VastaaPoista
 44. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 45. ihana palkinto, mutta siis odotan kesältä lämmintä ilmaa ja auringonpaistetta, sekä matkaa jonnekkin

  VastaaPoista
 46. Ensi kesänä suoritan opintoihini kuuluvan harjoittelun, joten kesältä toivon siis oppivani paljon hyödyllisiä juttuja. Vapaa-aikaa jää melko vähän, mutta sen toivon olevan tapahtumarikasta ja rentouttavaa. Tietysti toivon kesältä lämpöä, aurinkoa ja paljon ihania muistoja. :)

  VastaaPoista
 47. Odotan kesältä vähän kaikenmoista. Reissu Tukholmaan shoppailemaan, ja vierailut Helsinkiin, ovat kesäni odotetuimmat matkat. Ei sen kauemmas, mutta pienikin maisemanvaihdos tekee välillä ihan hyvää.

  Kuitenkin parasta kesässä on se valoisuus ja aurinko(joka tosin ujosteli hieman viime kesänä), lämpö, stressittömyys, ihanat vanhat (ja uudet) ystävät, jäätelö, kuuma asfaltti paljaitten jalkojen alla. Se tunne, kun on aikaa tehdä vaikka mitä, mutta ei silti ole velvoitettu tekemään mitään.

  Varsinkin nyt, kun pakkasmittari näyttää lähes kolmeakymmentä miinusastetta, edes se +15 astetta olisi hyvinkin tervetullut. Ja kun älytön stressi koulussa ja harrastuksissa painaa päälle, olisi kesän stressittömyys se kaikista eniten odottamani juttu.

  Joten yksi satsi lämpöä ja aikaa tänne, kiitos!

  Ihana palkinto muuten!

  VastaaPoista
 48. Odotan yötöntä yötä (täällä lapissa se on jotain niin odotettua keskiyön "taikaa";) ), auringonottopäiviä ja yömyöhään kestäviä telttabileitä omalla pihalla. Ja tietty myös kesäuutuuksia vaatekaupoissa!:)

  VastaaPoista
 49. Kesältä odotan, no lämpöä, koiranpentua, joko gradun tekoa tai oman alan töitä, reissua ulkomaille, mahdollista kesälomaa (jos en saa niitä oman alan töitä, niin saan sit palkallisen loman ainaskii), vaellusreissua, festareita, juoksutapahtumia... Ah, tule jo kesä!!! Ja linkitän... :)

  VastaaPoista
 50. Odottaishan sitä vaikka mitä, mutta tänäänkin tuolla pihalla aivan michelin-ukoksi topattuna odotan sitä lämpöistä aurinkoa!! Kun vaan voi sujauttaa mekon päälle ja sandaalit jalkaan ja lähteä
  pihalle ..

  VastaaPoista
 51. Eniten taidan odottaa matkailua, kesä on hyvä syy lähteä kurkkaamaan muita maita :-) Talvi on pyhitetty työnteolle.

  VastaaPoista
 52. Suloinen paita. Kesältä en oikein tiedä mitä odotan eikä mitään ole vielä lyöty lukkoon. Mielenkiintoisia kokemuksia ja auringonpaistetta varmaankin luvassa ja ehkä jotain matkailua.

  Tuplailen muuten seuraavassa postauksessani.

  VastaaPoista
 53. Tulevalta kesältä odotan vapaapäiviä, jolloin voin vain löhötä riippumatossa, nauttia hyvästä kirjasta ja raikkaasta juomasta! :)

  VastaaPoista
 54. Tulevalta kesältä odotan kaikista eniten kuumia kesäpäiviä, toivottavasti niitä saadaan paljon :)

  VastaaPoista
 55. Hei!
  Ihan ekaa kertaa löysin blogisi ja heti saa osallstua arvontaan;)
  Ensi kesältä toivon aurinkoisia, lämpimiä päiviä ja että voisin viettää edes muutaman päivän Oulussa..
  Sirpa

  VastaaPoista
 56. Onnea blogisynttäreiden johdosta! (: Eniten odotan kesältä aurinkoa ja stressittömyyttä. Näyttää siltä, että menen vielä ensi kesäksi vanhaan tuttuun liukutyöpaikkaan leikkamaan broiskua, joten eipä tarvitse paljoakaan ajattelukapasiteettia käyttää - josko sit syksyllä taas jaksais keskittyä opiskeluun. (:

  Tuplaan!

  VastaaPoista
 57. Kesältä odotan lämpöä ja yhdessäoloa rakkaan perheeni kanssa.

  VastaaPoista
 58. tulevalta kesält odotan eniten kesälomaa johon toivottavasti sisältyy tyttöporukalla tehty matka suomen ulkopuolelle. ja sit tietty ohuempien vaatteiden käyttöä.

  VastaaPoista
 59. Keväältä odotan helpotusta opiskelun suhteen ja lämpimämpiä ilmoja!

  VastaaPoista
 60. Odotan tulevalta kesältä matkailua! Vihdoinkin... Olen niiiiiin monta kesää vain tehnyt töitä ja koko kesä on mennyt ohi. Nyt siihen tulee muutos. :)

  -C

  VastaaPoista
 61. Voi kun onkin söpö paita!

  Minä odotan tulevalta kesältä ehdottomasti sitä mahdollisuutta, että pääsen Lontooseen (siis ihan pidemmäksi aikaa asustelemaan jos kaikki menee nappiin). Jännittää ihan hirmuisesti, mutta innolla olisin reissuun lähdössä - vaikka siellä sitten pitäisi pahvilaatikossa asustella. :D

  Ja tuplailen eli linkittelen huomenna seuraavaan postaukseen. :)

  VastaaPoista
 62. Odotettavia asioita: auringonpaiste, pihapelit, hyväntuuliset ihmiset, torielämä, loma ja mahdollisuus käyttää ihania kesäkeleihin soveltuvia kenkiä tai olla vaikkapa paljain jaloin!

  VastaaPoista
 63. Kesältä odotan eniten hyviä rantakelejä :)

  VastaaPoista
 64. Odotan että pääsen rannalle rantakuntoisena sekä myös ihania hetkiä poikaystävän kanssa:) Tuplaan!

  VastaaPoista
 65. Eniten odotan tulevalta kesältä auringon paistetta ja lämpimiä ilmoja! :) Viime kesää, kun ei tuntunut olevan lähes ollenkaan :/

  Ja tuplaan!

  VastaaPoista
 66. Tulevalta kesältä odotan eniten kivaa kesätyöpaikkaa, lämpimiä päiviä, mahdollista Tukholman matkaa poikaystävän kanssa ja kesämökkeilyä.

  Linkitin arvonnan blogiini eli tuplaan!

  VastaaPoista
 67. Odotan eniten sitä että Alina oppii kävelemään ja puhumaan. Myös ne hellepäivät olis ihan kivoja :)

  VastaaPoista
 68. Ihan mielettömän magee palkinto :) Kesältä odotan kesälomaa ja matkaa jonnekkin takuu lämpimään paikkaan. Ei riskejä, että joutuis koko neljä viikkoa kärsimään yhtä huonosta kesästä kuin viime vuonna.

  VastaaPoista
 69. Ihana paita palkintona -> siispä pakko osallistua :)

  Kesältä odotan eniten sitä lomaa ja lämpimiä järvivesiä ;P

  VastaaPoista
 70. Odotan kesältä pientä ajokoiranpentua, tämänhetkisen onnellisen ja maailmaasyleilevän olotilan jatkumista ja t-paidattomia komeita miehiä.

  VastaaPoista
 71. Ihanan aurinkoisia päiviä ja pitkää rentouttavaa lomaa :)

  VastaaPoista
 72. odotan paljon :D Ainakin että kerrankin ruskettuisin ja saisin kesätyöpaikan ja jajaja kaikkea :D

  VastaaPoista
 73. Ihana paita! Olen uusi lukija, mutta kiitän myös ihanasta blogista silti :)

  Tulevalta kesältä odotan ehdottomasti eniten kaikki mahtavia keikkoja: Morrissey, Placebo, Editors.. Lisäksi odotan että löydetään poikaystävän kanssa hieno asunto, jonne muutettaisiin kesän alussa. Aurinkoa odotellessa!

  VastaaPoista
 74. p.s. Tuplaan huomisessa postauksessani :)

  VastaaPoista
 75. Tulevalta kesältä odotan aurinkoa, iloa, kesäterasseja (:D) sekä festareita. Ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa kesä, kuin tuo upea paita päällä :D

  Ja minäkin tuplailen.

  VastaaPoista
 76. Eniten odotan ensi kesältä, kuten moni muukin muu, nurtsilla loikoilua, lonkun juontia ja ystävien kanssa olemista.

  Odotan myös niitä pitkiä pyöräilyretkiä, seikkailua! :)

  VastaaPoista
 77. Valoisia kesäiltoja ja keveitä vaatteita! Sopivaa tasapainoa töiden ja pienen lomailun välille.

  VastaaPoista
 78. Odotan lämpöä ja ihania vaatteita. Sitä, että joka päivä ei ole masentava olo, vaan aurinko täyttää d-vitamiinilla ja on intoa mennä!! :D

  VastaaPoista
 79. Odotan kesän ulkomaan reissua. Matkan pituus ja kohteet ovat vielä auki, mutta tarkoituksena on pyöriä Euroopassa vähintään kuukausi. Ah!

  VastaaPoista
 80. Odotan (tai toivon/rukoilen) eniten sitä, että pääsisin kivaan kesätyöpaikkaan. Muutos edelliseen vakipaikkaan olisi todellakin toivottu. Kakkosena toivoisin ehdottomasti aurinkoa ja hyvää säätä, viime kesä jatkuvine sateineen oli surkea!

  VastaaPoista
 81. Odotan superlämpimiä ilmoja, rentoutumista, piknikkejä, kaupungin kesätapahtumia, uimista ym. ym. Kesällä herää eloon!!

  VastaaPoista
 82. Siis ehdottomasti odotan tulevalta kesältä sitä, että saisimme talomme valmiiksi ja pääsisimme muuttamaan. Muu on sitten plussaa :) jäätelönsyönnit ja muut :)

  VastaaPoista
 83. Ihana tuo palkinto. Odotan tulevalta kesältä paljon lämpöä ja aurinkoa. ♥

  VastaaPoista
 84. Odotan tuolevalta kesältä mm. kesätöitä ja helteitä. <:

  Toivottavasti saan tuon palkinnon. :)

  VastaaPoista
 85. Odotan tietysti Rooman matkaa, pitkiä aamuja ja lämpösiä ilmoja. Toivottavasti aurinko paistaa kunnolla enskesänä. <3

  VastaaPoista
 86. IHANA TUO PAITA ! ♥

  Odotan kesältä paljon kaikkea kivaa. Lämpimiä ilmoja, kauniita aurinkoisia päiviä, piknikkejä, rentoutumista yms.

  VastaaPoista
 87. Hei, odotan kesältä eniten sitä että näen linkin parkin keikan :-) t. Sartsa

  VastaaPoista
 88. Odotan kesältä ihania festareita. En jaksa ottaa! :)

  Ja tottakai paljon aurinkoa ja semmosta.

  VastaaPoista
 89. Eniten odotan kesältä valmistumisen fiilistä (se on siis suurin tavoitteeni ennen kesää), ihania kesäfiiliksiä PAAAALJON sekä haasteellisia töitä vielä mielellään<3 :--)

  VastaaPoista
 90. Odotan kesältä ilmoitusta uudesta opiskelupaikasta! Vielä kun jaksaisi ylioppilaskokeiden jälkeen jaksaa lukea pääsykokeisiin :D

  VastaaPoista
 91. Odotan kesältä ehkä eniten lämpimiä ilmoja ja sitä, että voi taas huoletta käyttää kaikenlaisia kenkiä liukkautta tai kylmää ilmaa varomatta. (:

  VastaaPoista
 92. Eniten odotan, että saisin oman opiskelualan kesätöitä. Viikon parin loma siihen sivuun olisi tietty kiva.

  VastaaPoista
 93. Aion pitää pitkän kesäloman josta puolet vietän Suomessa ja puolet Belgiassa.

  VastaaPoista
 94. Voi miten jänskä paita.
  Hmmm... eniten ootan kesältä sitä, että koulu on kokonaan ohi (toivottavasti), ja festareita. Ja että saa juoksulenkkeillä auringonpaisteessa.

  VastaaPoista
 95. Odotan tulevalta kesältä matkustelua, lämpöä ja ensimmäistä täyttä kuukauden mittaista palkallista kesälomaa! :)

  VastaaPoista
 96. odotan eniten kesältä lämmintä tuulta, meren tuoksua ja valoisia öitä. perinteisen ihanaa, mutta ulkomailla asuessa suomen kesää kaipaa kovasti.

  VastaaPoista
 97. aurinkoa, rahaa kesätöistä ja uimista järvessä.

  VastaaPoista
 98. Kesältä odotan paljon aurinkoa, mökkeilyä ja grillaamista.

  VastaaPoista
 99. hmmmm paljon aurinkoisia päiviä ja upeita vaatelöytöjä!

  VastaaPoista
 100. Tulevalta kesältä toivon ja odotan auringonpaistetta ja kovia helteitä <3 Lisäksi toivon saavani vapaa-aikaa itselleni järjestettyä 40 tunnin työviikkojen sekä opinnäytetyön tekemisen lomassa.

  VastaaPoista
 101. Tulevalta kesältä odotan Suomeen pääsyä, ihania säitä, perheen kanssa yhdessäoloa ja matkustelua.

  VastaaPoista
 102. Odotan tulevalta kesältä - yllätys, yllätys - aurinkoa, lämpöä, jäätelöä, rannalla vietettyjä päiviä, sandaaleja ja kiirettömyyttä. Niin lämmin kun täällä Suomessa aina kesäisin onkin.. Pitäähän sitä unelmoida! :D
  Linkitin myös blogiini.

  VastaaPoista
 103. Tulevalta kesältä odotan riparia,kaikkia ihania vaatteita ja AURINKOA JA LÄMPÖÄ ! :-- )

  Ja jos satun voittamaan niin sähköposti on : Nenssi@hotmail.com.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig