Himoshoppaaja

Minulta on Himoshoppaajan seikkailut menneet täysin ohi, kunnes päätin hankkia vähän iltalukemista tenttikirjojen rinnalle. No kirja pääsikin mukaan Vantaan reissulle ja toimi hyvin kevyenä matkalukemisena.


Täytyy sanoa, että ihan aluksi minun oli hieman vaikeaa virittäytyä kirjan tasolle, mutta eipä siinä kauaa mennyt... Kirjahan on ihan täyttä hömppää ja viihdettä, joten suurta taidepläjäystä etsiville en sitä suosittele. Sen sijaan meille pienen sisäisen himoshoppaajan ajoittain piinaamille, hömpästä pitäville ihmisille kirja on mitä mainiointa luettavaa! Siis ihmiset, jotka tietävät sen tunteen kun ne täydelliset kengät suorastaan huutavat viemään itsensä kassan kautta kotiin, tai jos viimeisetkin pennoset menevät ruoan sijasta siihen täydelliseen laukkuun, joka sopii siihen yhteen punaiseen mekkoon, voivat varmaankin eläytyä kirjan päähenkilön kommelluksiin.

Kirjan takakannesta:

"Becky Bloomwood elää shopatakseen ja shoppaa elääkseen. Niinpä nainen, joka museossakin tekee vain ostoksia, huomaa pian olevansa korvia myöten veloissa. Postiluukusta sataa karhukirjeitä ja luottoyhtiö on takajaloillaan. Jotain on tehtävä.

Becky yrittää säästää, mutta hyvät päätökset sortuvat Lontoon putiikkien houkutuksiin. Lisätulojen hankkiminen johtaa noloihin tilanteisiin: liikeapulaisen kun ei ole tarkoitus piilotella vaatteita ostajilta eikä työnhakijan valehdella puhuvansa sujuvasti suomen kieltä.

Mutta Becky ei lannistu. Ehkä lottovoitto osuu kohdalle - ja onhan Englannin 32. rikkain mieskin vielä vapaalla jalalla."

Ajattelin lueskella seuraavan osan englanninksi, sillä tuon suomenkielisen version käännös oli paikoin vähän kökköä. Oletteko tutustuneet kyseiseen kirjasarjaan?

6 kommenttia

 1. Kaikki Himoshoppaataj ttullut luettua ja omasta mielestäni ne ovat tosi kivoja hömppäkirjoja. Kaksi ekaa ovat perhaita. Sen jälkeen Becky jotenkin "tyhmenee" :D

  niin ja Luke on seksikäs;)

  VastaaPoista
 2. Tutustuin kirjoihin muutama vuosi sitten ja ne on aivan loistavaa luettavaa. Elämässä tarvitsee välillä kunnon hömppää! Olen lukenut 3 ensimmäistä kirjaa.

  VastaaPoista
 3. Jonna: Tämä oli minun ensimmäiseni ja ajattelin hankkia kirjan taas seuraavalle junareissulle:) Joo...Luke on aika hottis;)

  Ellie: Ihan totta! Ja olen muuten huomannut, ettei hyviä hömppäsarjoja ole telkusta ilmestynyt pariin vuoteen. Joten pitää siis alkaa lukemaan:D

  VastaaPoista
 4. Enpä ole kirjoihin vielä tutustunut, mutta hinku olisi kyllä suuri. Täytyykin haalia kirjasarja käsiin. ;)

  VastaaPoista
 5. En ole, mutta kuulostaa tosi hauskalta, vois lukea!! :D

  VastaaPoista
 6. Christina: Hih:) Kannattaa hankkia vaikka matkalukemiseksi! Ja suomalaisessa kirjakaupassa on se pokkaripassi systeemi, että saa n:nen pokkarin ilmaiseksi.

  kullanmuru: Kantsii kyllä kokeilla jos hömpästä pitää;)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig