friday morning

Myöhästyinpäs vähän tämän aamun tentistä! Ne pirulaiset oli jättänyt akateemisen vartin huomioimatta ja aloittaneet jo kahdeksalta... No onneksi kuitenkin pääsin tentin tekemään!! Ei mennyt nyt ihan nappiin, joten uusinta saattaa olla edessä.

Tentin jälkeen käväisin kirjastossa hakemassa pari kirjaa kandin työhön liittyen ja sitten huruuttelin bussilla takaisin kotiin. Reippaana tyttönä käväisin äsken vielä kirpparillakin. Vitsit mitä lumppuja siellä oli!! Luuleeko ihmiset ihan tosissaan, että joku ostaa 5€:lla sen miljoona vuotta vanhan, nyppyyntyneen ja kulahtaneen trikooretkun!?! Niitä näytti olevan koko kirppari tänään täynnä.

Pari huippulöytöä tuli kuitenkin tehtyä:) Eli kesäksi shortsien kanssa pidettäväksi ostin Onlyn ohkaisen puuvillapuseron, jossa oli vielä laputkin paikallaan.


Toinen superlöytö oli marianneraitainen mekko, josta tulee pienen tuunauksen jälkeen ihan paras kesämekko!! Ei ehkä vielä kuvassa näytä kummoiselta, mutta siitä tulee hieno! Trust me:)

Nyt pitäisi alkaa kirjoittaa saksan ainetta... Hauskaa viikonloppua kaikille lukijoille ja blogimiittiä teille, jotka sinne pääsette!!

4 kommenttia

 1. Tuo mekko näyttää kyl mun mielestä nytkin hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Kullanmuru: Se on aika söpöläinen, mutta minun mittasuhteilleni aivan liian pitkä:)

  VastaaPoista
 3. Hahah, varmaan sokki monelle tuo akateemisen vartin skippaaminen ;) Se on jotenkin niin standardi...

  VastaaPoista
 4. Keittiövaaka: No niinpä!! Enpäs ollut ainut matti myöhäinen;D Joidenkin tiedekuntien tenteissä akateeminen vartti otetaan huomioon ja joissain ei... Onneksi tenttiin pääsee kuitenkin vielä sisään puoli tuntia sen alkamisen jälkeenkin:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig