cold day

Tänään yli kymmenen asteen pakkasessa sukkahousut, korkkarit ja minihame päällä tarpoessani, pohkeet kylmästä tunnottomana, päätin että:

Lopun talvea pukeudun ainoastaan sää ja mukavuus ohjenuoranani!!

En ymmärrä miten aikuinen ihminen voi olla näin tyhmä, että lähtee ulos itseään palelluttamaan liian vähillä vaatteilla. Mutta nyt muuttuu ääni kellossa! Kävinkin kaivelemessa heti Sisleyn vaaleanpunaisen, pitkän villakangstakkini ullakolta. Takki suojaa kivasti jalkoja, jos sitä hametta on sitten pakko pitää. (kuva on vanha kännykuva kun kamerasta akku oli loppu;))


Nyt ajattelin suunnata tulikuuman suihkun kautta teekupin ääreen ja sitten sänkyyn. Huomenna on taas aikainen herätys:)

Oletteko osanneet varautua pakkasiin, vai onko kylmä päässyt yllättämään?

5 kommenttia

 1. Yhtenä päivänä kaivoin esiin untuvatakin ja läksin se päällä töihin. Pienet matkat ulkona oli ihanan lämmin, mutta bussissa/sporassa tuli niin kuuma että paita oli läpimärkä kun pääsin töihin/kotiin. Yäk! Sen jälkeen olen mielummin hieman palellut ulkona ja pukeutunut ohuempaan takkiin.

  VastaaPoista
 2. Mäkin tänään koulusta päästyäni värjöttelin sukkiksissa ja minihameessa bussipysäkillä bussia odottamassa. Mietin, että tuplasukkikset olisivat tehneet terää siinä vaiheessa.

  Untuvatakkia en ole kaivanut esiin koko talvena, en edes niinä parina päivänä, kun oli pakkasta liki 20 astetta. Tosin pysyinkin silloin visusti sisätiloissa.

  VastaaPoista
 3. Tuo takki on kyllä itse ihanuus :)

  VastaaPoista
 4. NinaV: Niinä vuosina kun siellä etelässä asustelin, en kyllä untuvatakkia kertaakaan tarvinnut:) Ihan villakankaalla pärjäsi täysin! Nyt taas tuntuu, ettei mikään määrä vaatteita ole tarpeeksi...

  Pinja: Hih:D Aika lailla siis samoilla mentiin:) Minä en untuvatakkia edes omista, mutta toppis kyllä eksyy päälle lähes joka päivä. Inhoan kylmää, mutta välillä menee vähän sääntaju metsään;)

  Shandi: Oi kiitos:D Itsekin tykkäilen toooosi paljon!

  dolce: Kiitti:) Se on nelisen vuotta vanha ja luulen, että tulen sitä pitämään niin kauan kuin vain siihen mahdun... Vuori pitäisi vain kohta laittaa uusintaan.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig