Blue

Sininen on ollut minulle hyvin pitkään aika vieras väri. Olen aika vanhaksi asti säilynyt, ennen kuin sitä vaatekaappiin asti on eksynyt. Edelleenkään en sinisestä sisustuksessa pidä. En oikein tiedä, mistä tämä "sinivastaisuus" on peräisin. Luulen, että varsinkin sellainen perus tummansininen on yhdistynyt mielessäni vähän vanhempien rouvashenkilöiden väriksi. En edes usko, että tämä kielteisyys olisi se perinteinen "tytöt tykkää punaisesta ja pojat sinisestä". Jotain muuta siinä on takana...

No joka tapauksessa tässäkin asiassa - kuten niin monessa muussakin - olen viime vuosina kääntänyt kelkkani. Nykyään voin jo ihan sanoa, että pidän sinisestä ja se sopiikin minulle itse asiassa aika hyvin. Ja nythän tuon sinisen pilkahduksia on alkanut näkymään vähän siellä, täällä:

Se aiemmin kammoamani tummansininen onkin ihan hyvä vaihtoehto kovalle mustalle, kun taas sähäkämmät siniset toimii upeasti juuri mustaan yhdistettynä. Rohkeimmat yhdistelee kirkkaan sinisen voimakkaaseen punaiseen.

Mikä on tuomionne sinisestä? Käytättekö, vai oletteko sinikammoisia?

8 kommenttia

 1. Sinikammosinikammosinikammo ilmoittautuu! Paitsi farkut on ok.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen pikkuhiljaa tykästynyt siniseen, lähinnä tummansiniseen.

  VastaaPoista
 3. NinaV: Hihii:D Arvasinhan että sinikammoisia löytyy!!

  melina: Viime kesän seilori-muodin saattelemana taisi tuota sinistä jälleen kauppoihin tulla, ja nyt sävy on selkeästi muuttumassa tummansinisestä kirkkaimpiin sävyihin. Niin se vaan silmä kaikkeen tottuu:)

  VastaaPoista
 4. Mä oon oikeastaan aina tykännyt sinisestä. Paitsi vaaleansininen on näin vanhempana alkanut tökkimään. Mulla on sinisen sijaan kammo punaiseen väriin.

  VastaaPoista
 5. Pinja: Heh:) Minulla taitaa enää olla kammo vihreään... Muista olen pikkuhiljaa eroon päässyt:D

  VastaaPoista
 6. Mulla sininen on ollut vieras väri, paitsi farkuissa, mutta nyt on jo joitakin sinisiä väripilkkuja kaapissa...

  VastaaPoista
 7. Sininen on hieno väri! Vaikka täytyy myöntää, ettei omastakaan kaapista taida juuri sinistä löytyä. Keväällä se on kuitenkin niin in, että tarjontaa kaupoissa on moneen makuun. Ei kun hakemaan pois :).

  VastaaPoista
 8. Ilona: Minua nyt juuri tänä keväänä on alkanut viehättää sellainen "tumma sähkönsininen". Siis ei tumma sininen, muttei myöskään se kaikkein räikein sähkänsininen vaan jotain siltä väliltä...

  Matilda: Tänään kävin juuri kaupoissa kiertelemässä ja tosiaan aika paljon sinistä mallistoista taitaa löytyä:) Ei yhtään huono juttu minulle;D

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig