back on black

Kohta pitää lähteä "saksaan";) Ajattelin vain pikaisesti postailla päivän asuni. Tosin nyt alkoi epäilyttää, uskallanko noilla kengillä lähteä luistelemaan tuonne jäätikölle...


neuletakki & kengät: H&M
silkkitunika: Zara
legginssit: GT


Tällä viikolla juttuja pitäisi tulla ainakin seuraavista aiheista: vinkkejä opiskelemaan aikoville, laukkuhaaste & kirja-arvostelu.

Hauskaa alkavaa viikkoa!!

5 kommenttia

 1. oho, melkoisen rohkea kenkävalinta, siis pystyssäpysymisen puolesta :) todella kiva asu, sua aika harvoin taitaa nähdä noin "synkissä", mutta hyvin kyllä sopii sulle.

  VastaaPoista
 2. tiiti: Viime hetkellä kyllä lusmusin ja vaihdoin nuo kengät saappaisiin:) En saksan takia viitsinyt nilkkoja uhrata... Heh:D Aika goottihenkinenhän tuo asu taitaa olla. Tykkäilen kyllä vähän rokimmastakin tyylistä, mutta kun nyt sitä on niin ylipaljon joka paikassa, että tekee mieli vetää kunnon vaaleanpunaiset hörhellykset päälle ja uida vähän vastavirtaan;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi harmaat henkan kengät. Omani on mustat. :)

  VastaaPoista
 4. Minua harmittaa, kun en ostanut noita kenkiä silloin kun niitä olisi saanut alle 10 euron :( Ovatko ne hyvät jalassa?

  VastaaPoista
 5. Meri: Hih...nyt pitäisi vain katujen vähän sulaa, että niitä pääsisi kunnolla käyttämään!!

  Dolce: Minäkin ne silloin alesta nappasin:) Siis korkeus jakautuu ihan hyvin jalalle, joten siitä ei ole haittaa! Kengän reuna nousee ihan himpun verran liian ylös ja hankaa noita pyöreitä luita nilkan ulkosyrjässä. Luulen kuitenkin, että kun pääsen kenkiä vähän käyttämään, muokkautuu ne pikkaisen mukavemmaksi.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig