style by Nicole

Yksi julkkis, jota myös salaa seurailen, on Nicole Richie. En siis hänen yksityiselämäänsä, vaan tyyliä. Syy, miksi hänen pukeutumistaan seuraan on se, että hänen ruumiinrakenteensa on aika lähellä omaani. Hän on myös lyhyt, hentoluinen ja hoikka, joten saan Nicolen asuista vinkkejä omaankin pukeutumiseeni.

Nicolen tyylin perusteita:


Nicolen arkityyliin kuuluu yleensä suuret aurinkolasit, sifonkitoppi, suuri laukku, kasa rannerenkaita, farkut ja flip flopperit. Hän käyttää elementtejä, joita pukeutumisoppaiden mukaan lyhyiden ihmisten ei tulisi pitää: pitkät mekot, suuret printit, leveälahkeiset farkut jne. Myös Nicolen raskaustyyli oli mielestäni todella suloinen.

Ihan suoraan en hänen tyyliään itselleni kopioisi, mutta saan häneltä inspiraatiota ja uusia ideoita.

kuvat: täältä & täältä

4 kommenttia

 1. Nicolen tyyli on yllättävän söpö ja kiva, tosin itse henkilöstä en erityisemmin pidä.

  VastaaPoista
 2. kullanmuru: Mielestäni hänen tyylinsä on viime vuosina parantunut aika paljonkin... taitaa olla aika pitkälle Rachel Zoen ansiota. Henkilöstä itsestään en osaa sanoa mitään, kun en hänestä mitään tiedä:)

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen Nicolen salafani! :D Nicole yhdistelee kivasti hippi- ja rokkityyliä...

  VastaaPoista
 4. Lare: Heh;D Kiva, että jokin muukin tunnustautuu!! Nimenomaan se on minusta Nicolen tyylissä parasta. Ja vaikkei se suoraan ole ihan minun juttu, saan siitä kuitenkin ideoita omaan pukeutumiseen.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig