Say it, don't spray it

Sain Janskk:ilta seuraavan haasteen:

TEHTÄVÄNANTO:
1. Linkitä henkilö, joka haastoi sinut.
2. Esittele päivittäiset spraytuotteesi kuvien kera, esim. vartalotuoksut, hiuskiinteet yms.
3. Haasta 3 tai useampia bloggaajia.


1. Ehdoton luottotuotteeni Bonacuren Moisture Kick hoitosuihke. Tätä käytän lähes päivittäin pyyhekuiviin hiuksiin takkujen kesyttämiseen. Olen pari vuotta käyttänyt ja tykkäillyt kovin. Riittävän kevyt hoitotuote jokapäiväiseen käyttöön.

2. Muissa hiustuotteissa en ole kovin merkkiuskollinen. Lakkapullon nappaan yleensä summassa marketin hyllyltä. Nyt käytössä L'orealin puteli.

3. The Body shopin Vitamin E Face Mist on kovasti kipuamassa myös tuolle luottotuotteiden listalle. Se kiinnittää meikin ja sitä voi suihkia kasvoille kun ihoa alkaa päivän mittaan kiristää. Kosteuttaa ja raikastaa ihanasti.

4. Suihkaus tuoksua suihkunraikkaalle iholle on joka-aamuinen must! Vaikka en ehtisi meikkaamaan, on hyvälle tuoksuminen minulle tärkeää kotoa ulos lähtiessä. Tällä hetkellä käytössä on kolme poikaystävältäni saamaani tuoksua: Rock 'n Rose, Diamonds & Cherish.

Ja haastan kaikki, jotka eivät ole haastetta vielä tehneet:)

4 kommenttia

 1. Mmmm... Tuo Diamonds on aika ihana tuoksu. Piti ostaa sitä just reissusta mutta tuoksu oli halvinta Suomessa lentokentällä enkä sitä vielä reissuun lähtöä tehdessäni tiennyt, joten jäi ostamatta. Höh.

  VastaaPoista
 2. NinaV: Itse ihastuin jossain lehdssä olevaan tuoksunäytteeseen tuosta tuoksusta ja satuin mainitsemaan siitä poikaystävälleni. Ja hän tietenkin kävi sitten sen minulle hakemassa:D

  VastaaPoista
 3. tuo bonacuren kick moisture on mun suosikki myös, mutta nyt kun ostin uuden pullon, sen tuoksu on muuttunut aika hirveeksi.. harmittaa todella paljon. Ennen se oli raikas, nyt se on todella voimakas..

  VastaaPoista
 4. Maijjuli: No voi höh:/ Minullakin olisi kohta uuden putelin osto taas edessä... pitää haistella sitten ensin uskaltaako sitä ostaakaan!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig