masterpiece?Vaikka olen ripsiväriä yli kymmenen vuotta käyttänyt, on Max Factorin Masterpiece jäänyt minulta kokeilematta. Nyt olen kuitenkin pari viikkoa kyseistä ripsaria käyttänyt ja ajattelinpas kirjoitella vähän arvostelua.

Itse pidän aika pienistä harjoista ja tässä maskarassa harja on sellaista keskiluokkaa. Tällä ripsarilla saa oikeasti aika näyttävätkin ripset - päivämeikkiin riittää vallan mainiosti yksi kerros. Tuote ei saa herkkiä silmiäni vuotamaan tai kirvelemään, eikä siinä ole voimakasta tuoksua. Mielestäni maskara sekä tuuhentaa, että pidentää ripsiä. Harjalla saa myös hentoiset ripset hyvin värjättyä.

Ripsari kuivuu aika hitaasti, joten kiireesti sutaistessa sillä voi saada pahaa jälkeä aikaan. Lähinnä siis jos räpsäytät silmää liian aikaisin. Masterpiece kestää hyvänä noin 4-5 tuntia, jonka jälkeen se alkaa murentua poskille. Nämä kaksi negatiivista puolta valitettavasti minulla kumoaa ne hyvät, joten en usko, että toista kertaa kyseistä ripsaria ostan.

kuva

8 kommenttia

 1. Mulla toi kyseinen ripsari taas on ollut parasta ikinä kokeilemaani :O Hassua miten erilailla se on sulla toiminut :)

  VastaaPoista
 2. Roosa: Hih:D Siis tosiaan ihan loistoripsari muuten, mutta inhoan kun päivän päätteeksi siitä on puolet silmien alla! Ehkä minulla on sitten kyseistä ainetta hylkivät ripset tai jotain:)

  VastaaPoista
 3. Minäkin tuota usein käyttänyt, mutta sitä vedenkestävää versiota, jossa ei ole tuota "murenemis"ongelmaa. =) Suosittelen. Kaartaa ripset vielä kauniisti, jopa minun piikkisuorat.

  VastaaPoista
 4. Kyllä ripsarin täytyy pysyä ripsissä enemmän kuin 4-5 tuntia. Mieluiten tietysti koko päivän. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin ripsivärimurut poskilla.

  VastaaPoista
 5. RagDoll: Minä en jotenkin osaa käyttää vedenkestäviä ripsareita. Jotenkin tuntuu, että niiden poistaminen vaatii vähän liian voimakkaita aineita/otteita. Toisaalta taitaa olla niin monta vuotta tuosta kokeilusta, että ehkäpä se voisi olla seuraava testaamisen kohde;D

  Pinja: Joo... Kyllä minullakin on se vaatimus, että ripsarin pitäisi kestää koko päivän!! Mielummin sitten joustan vaikka jossain muussa:)

  VastaaPoista
 6. No höh! Aluksi kuulosti niin hyvältä!! :D

  VastaaPoista
 7. Marikamaria: Oi kiitos:D Yritän tässä parin viikon sisällä tuon toteuttaa!!

  kullanmuru: Juu...harmi kyllä!! Itse kyllä haluan, että ripsari kestää hyvänä aamusta iltaan:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig