it's just me

Sain RagDollilta haasteen:

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up


1. Minä en osaa sanoa mistä musiikista pidän - vain sen mistä en pidä. Kuuntelen kaikkea laidasta laitaan, mutta en tiedä musiikista juuri mitään, enkä ole ostanut musiikkia useampaan vuoteen. Minulla ei ole lempiartisteja tai bändejä...


2. Minulla ei ole ajokorttia. 18 vuotiaana se vain jäi ajamatta, eikä sen jälkeen ole ollut aikaa, rahaa tai halua sitä tehdä. En voisi autoa noin muutenkaan kaupunkilaisena itselleni perustella, kun julkisetkin toimii ihan hyvin.


3. Tällä hetkellä haaveilen tulevaisuudesta EU-tehtävissä. Minulle selvisi viime viikolla, että ranskan kielen taito on tätä tavoitellessa miltei välttämätöntä, joten syksyllä alkaa sen opiskelu!


4. Ajattelen hyvin visuaalisesti kuvien avulla. Siinä on hyvät ja huonot puoleensa - esimerkiksi jostain onnettomuudesta lukiessani näen usein tapahtumat mielessäni, mikä ei ole aina ole kovin miellyttävää.


5. Katselen miltei joka ilta Frendejä ennen nukkumaan menoa. Se on kaikkien aikojen lempisarjani ja siitä jää aina hyvälle mielelle. Jollain tavalla se on jäänyt tavaksi nollata aivot päivän päätteeksi.


6. Isäni ei antanut minun ottaa korvareikiä ennen rippikoulua, mutta jollain ilveellä sain kinuttua luvan ottaa nenäreiän sitä ennen. En saanut myöskään käydä discoissa ennen yläastetta.

Voi kun oli vaikeaa näitä keksiä. Olen tainnut tehdä tämän tyyppisiä postauksia parikin sen vanhan blogini puolelle, joten alkoi jutut ehkä loppua vähän kesken;D Ja haasteen saa napata, ken tahtoo!

kuvat: style.com

5 kommenttia

 1. Opiskelen itsekin ranskaa työni takia, EU:ta liippavissa hommissa sitä tosiaan tarvitaan. :-) Aika haastavalta se kyllä tuntuu, mutta ranska on hyvä meriitti CV:ssä.

  VastaaPoista
 2. Bisquits: Nyt harmittaa kun en ole tajunnut sitä aiemmin opiskella!! Tai no yläasteella...mutta siihen aikaan ei oikein opiselu maittanut:) Kielet on kyllä sellainen juttu, että nälkä kasvaa syödessä. Nythän opiskelen saksaa ja ensi syksyllä aloitan sen ranskan ja toivottavasti myös arabian:D

  VastaaPoista
 3. Minullakin liian hyvä mielikuvitus, joten kaikista lukemastani muodostuu mieleen kuvat ja usein päätyvät uniin asti.

  Sain juksattua itselleni nenäkorun vaikka isäni kielsi. Nyt toivon, että olisin silloin teininä kuunnellut isääni, sillä lävistyksestä jäi ikävä arpi. Joskus vanhemmat ovat oikeassa. ;)

  VastaaPoista
 4. RagDoll: Just tuon takia en voi kauhuleffoja katsoa, kun näen aina ssitten yöllä ihan hirveitä painajaisia:)

  Minua ei itse asiassa tuo nenäkorun arpi haittaa:D Enemmän haittaa korvissa olevat kakkosreikien arvet, joissa en halua enää koruja käyttää. Tuo nenäreikä oli minulle silloin aikoinaan niin tärkeä juttu, että olisin varmaan kantanut isälleni pitkään kaunaa, jos en sitä olisi saanut:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig