I want

Se trendijuttu jonka tälle kesälle aion hankkia, on yksiolkaiminen paita. Ihastuin tähän jo syksyllä Chloén kevään catwalk kuvia katsellessani ja olihan tyyli rantautunut myös H&M:n kesän mallistoon.


Chloén mekko kaikessa kauneudessaan on mittasuhteilleni aivan väärä, mutta rakastan sen yksinkertaista tyylikkyyttä.Tähän H&M:n yhdistelmään ihastuin aivan yhtä paljon ja uskon sen sopivan minulle paljon paremmin. Nyt vain odottelen kuumilla hiilillä, milloin kyseinen paita tänne Jyväskylän Henkkaan tulee, että pääsen sitä sovittelemaan!

Mitä mieltä olette tästä trendistä? Onko ostoslistalla, vai jätättekö väliin?
kuvat: style.com, H&M

8 kommenttia

 1. hmm... tällä hetkellä suhtaudun aika varauksiin tuollaisiin kreikkalaismekkoihin mun päällä. jos vanhat merkit pitävät paikkansa, todennäköisesti kun trendi on vuoden päästä viielenemässä, nuo ovat mielestäni parasta ikinä.

  VastaaPoista
 2. Mä komppaan tiitiä, oon aina kaikissa trendeissä noin sata vuotta jäljessä. Hyvältä näyttää, mutta en osaa kuvitella itselleni.

  VastaaPoista
 3. Näyttää varmasti hyvältä sun päälläsi, itsellä vois näyttää vähemmän viehättävältä luulen :)

  VastaaPoista
 4. Muistan kun nuo olivat viimeksi hitti joskus 2000- luvun alussa (?). Omistin paritkin tuollaiset paidat! Ihan kivoja, mutta hankalaa kun pitää laittaa olkaimettomat rintsikat alle... en ole mikään niiden suurin fani.

  VastaaPoista
 5. tiiti: Heh:D Niinhän siinä sitten tahtoo aina käydä;)

  Shandi: Mä olen tuota nyt jo puoli vuotta tuijotellut...ei tainnut ihan heti ensimmäiseksi napata, mutta nyt olen jo ihastunut:)

  Ilona: Hih:) No ei kaikki jutut kaikille sovi...vaikka en nyt usko, että tuo ihan kammottavalta sinullakaan näyttäisi:D

  Dolce: Minä en ole tätä trendiä koskaan elänyt, joten ihan uusi aluevaltaus täällä:D Luulen, että tuota paitaa pitäisin enemmän esim. iltamenoissa - en niinkään joka päiväisessä käytössä. Joten tuo rintsikkaongelma ei niin pelota:)

  VastaaPoista
 6. Mä skippaan tän trendin kyllä ihan suosiolla! Tulee liikaa mieleen omat yläasteajat, jolloin noi yksiolkaimiset paidat oli viimeksi pinnalla.

  VastaaPoista
 7. Upea mekko, olen ihaillut jo jonkin aikaa H&M:ssä yksiolkaimista toppia, ehkä raaskin ostaa sen nyt.. :)

  sinulla on ihanan innostavia postauksia muuten!:D

  VastaaPoista
 8. Pinja: Mitenkähän minä olen ihan täysin skipannut aiemmin kyseisen trendin:D No mutta, siksi varmaan se nyt kiehtookin!

  *~sl: Se on kyllä aivan unelma!! Mutta helman pituus ja muoto ei taida tällaista pygmiä oikein pukea;)

  Oi kiitos!! Ihana kuulla, että tykkäilet:D

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig