"The Art of Fashion, Beauty & Everything Glamour"

Ostin itselleni joululahjaksi Rachel Zoen tyyliopuksen Style A to ZOE. Rachelhan on siis se nuorten julkkisten suosima stylisti, asiakkainaan mm. Nicole Richie, Mischa Barton ja Lindsay Lohan.


Hyvä merkki kirjassa on aina se, että sitä ei tahdo päästää käsistään. Tämä kirja kyllä aiheutti sen tunteen. Vaikka Rachel työskenteleekin kalliiden huippumerkkien parissa, osasi hän ottaa huomioon myös toisenlaisen todellisuuden. Vaatteiden ja asusteiden lisäksi kirjassa on osionsa asumiselle, matkailulle ja juhlimiselle.

Huonoa kirjassa oli asioiden toisto, mutta onneksi kuitenkin teksti oli sen verran mielenkiintoista, ettei se pahemmin lukemista haitannut. Sen sijaan minua häiritsi kökkö kuvitus ja taitto. Valokuvien lisäksi kirja nimittäin sisälsi jonkun puukynätöitä, jotka olisivat mielestäni voineet olla kenen tahansa yläkouluikäisen tytön piirtämiä. Taitossa ei tuntunut paikoin olevan päätä eikä häntää.


Itse kyllä tykkäsin, mutta en tiedä voinko ihan kaikille kuitenkaan suositella. Pintaliitoa, luksusta ja glamouria, mutta vastapainona ihan hyviä ajatuksia ja vinkkejä. Jos ei ole kirjasta ihan varma, kannattaa tehdä kuten minä - ostaa se pehmeäkantinen, huomattavasti edullisempi versio:)
Edit: Unohdin mainita, että kirja on englanniksi! Kieli kuitenkin suht helppoa. Minulla ei ainakaan ollut mitään vaikeuksia ymmärtää:)

7 kommenttia

 1. Olen hypistellyt kirjaa muutaman kerran aikaisemmin kirjakaupassa, mutten ole sitä vielä kotiin asti kantanut. Kuulostaa mielenkiintoiselta kirjalta. Annapa vielä tarkempi arvio, kun olet kokonaan lukenut, niin päätän investoinko siihen vai kuinka! :D

  VastaaPoista
 2. -L-: Koko kirjan olen kyllä lueskellut, mutta en liikaa halunnut sisällöstä paljastaa:) Mutta siis - jos aiot ostaa yhden tyylikirjan, löydät varmaankin paremman. Jos ole kiinnostunut Rachelin ajatuksista ja tietynlaisesta luksus elämäntyylistä, voi tämä olla sinulle hyvä kirja. Jos siis ajattelee tätä opaskirjana, ei tästä välttämättä kovin paljon irti saa. Sen sijaan inspiraation lähteenä (ainakin minulle) hyvä kirja:) Rachel kertoo myös paljon julkkisasiakkaistaan, mikä on ihan mielenkiintoista, mutta keskittyy enemmän siihen omaan stailaus ideologiaansa, mikä on vielä mielenkiintoisempaa.

  Vaikeaa vähän sanoa kannattaako investointi, vai ei. Minua ei käytetty rahasumma ole haitannut:D Toisaalta tämä opus on aika kevyttä luettavaa - ei mikään klassikkoteos muodin saralta.

  VastaaPoista
 3. Itse tykkäsin kirjasta myös.Tosin kuvitus ärsytti minuakin.
  Mutta kannattava ostos kuitenkin!:)
  Täällä rapakon toisella puolella hinta ei ollut kovinkaan kallis,en tiedä mitä sillä Suomessa on hintaa.

  Terkuin Sunrise;)

  VastaaPoista
 4. Olisi kiva kuulla minkälaisia vinkkejä Rachel antaa... Voisit vaikka tehdä postauksen TOP 10 vinkistä. :)

  VastaaPoista
 5. Sunrise: Kiva, että eksyit tänne kommentoimaan;)

  Itse tilasin kirjan netistä ja hintaa tuolla pehmeäkantisella oli 15€. Ennen joulua oli vielä tarjous, jossa sai postikulut ilmaiseksi! Joten eipä tuo ollut hinnalla pilattu:)

  Minttu: Hyvä idea! Pitää vaikka viikonloppuna yrittää tuollainen vinkkipostaus tehdä:)

  VastaaPoista
 6. Tuo voisi olla juuri sopivaa iltalukemista, minuakin kiinnostaisi nuo vinkit :)

  VastaaPoista
 7. dolce: Juu...tosi hyvää ilta- ja lomalukemista:) Ja yritän tehdä tuon vinkkipostauksen mahdollisimman pian, kun mielenkiintoa tuntuu löytyvän:D

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig