VB

Julkkis, jonka tyylistä olen kuin vaivihkaa alkanut (salaisesti) pitämään on Victoria B. Hänen tyylinsä on kehittynyt siitä pikkumusta Spaissarista aika upeasti ja persoonallisesti pukeutuvaksi ladyksi. Välillä niitä hutejakin tulee, mutta niinhän meillä kaikilla:)Erityisesti pidän yleensä Victorian kenkä- ja laukkuvalinnoista. Eka kuvan viininpunaiset lakerikorkkarit olisivat niin upeat!! Ja toisen kuvan (MiuMiun??) laukun ottaisin mielelläni myös käsivartta kaunistamaan.


Onko sinulla julkkista, jonka tyyliä salaisesti ihailet?

8 kommenttia

 1. Hmm, no Vic on kyllä kieltämättä yksi.:) Ja sitten Jennifer Love-Hewitt, varsinkin hänen roolihahmonsa Ghost Whispererissä!<3

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä nuo kengät ovat ihania!! Muutenkin Victoria tuntuu pukeutuvan aikalailla aina oikein tyylikkäästi! :)

  VastaaPoista
 3. en niin salaisestikaan, muuta Blake Lively on mun ehdoton suosikki<3 ! ja Victoria on myös sellainen, ihailen tosi paljon hänenkin tyyliään :)

  VastaaPoista
 4. Pidän myös Vickysta, ja myös Nicole Richien tyyli kehittyi hyväksi Rachelin stailatessa häntä. Nykyään Nicole osaa pitää jo itsekin tyylinsä hyvänä, ja hänellä on enää harvemmin näkynyt ylilyöntejä.

  VastaaPoista
 5. Minä olen ihaillut jo jonkin aikaa Rachel Bilsonin tyyliä, se on jotenkin niin söpön tyttömäinen mutta kuitenkin yksinkertainen :)

  VastaaPoista
 6. mä tykkään paljon nicole richien, kate mossin ja sienna millerin tyyleistä.

  VastaaPoista
 7. Juuri tuota kyseistä rouvaa ihailen salaa.. Ennen en sietänyt häntä ollenkaan, mutta päivä päivältä hänen tyylinsä vain kolahtaa kovemmin. Nuo viimeiset kengät ovat rakkautta<3
  Tuollainen upea trenssikin kelpaisi.

  VastaaPoista
 8. MouMou: Hih;) Jennifer on kyllä vielä todella kaunis kivan tyylin päälle!!

  kullanmuru: Minusta tuntuu, että hänen tyylinsä kehtittyy koko ajan. Pidän myös tavasta, jolla hän leikittelee eri tyyleillä:)

  llaura: Blake taitaa olla aika monen tyyli-idoli:) Ja mikäpäs on ollessa kun neitokaisella on yleensä aina niin hienosti viimeisen päälle mietityt asut!!

  Kate: Hehee!! Tilasin Rachelin uuden kirjan itselleni joululahjaksi...ehkä osa hänen opeistaan sitten minuunkin tarttuisi:D

  dolce: Ihan totta! Hän on yksi minunkin suosikeistani. Aina niin rennon tyylikäs! Joskus olen muistaakseni hänestäkin tainnut postauksen kirjoitella:)

  Jessi: Kaikilla noilla on kyllä upeat, persoonallinen tyylit, jotka myös minua inspiroivat!!

  RagDoll: Pikkaisen samoin meillä on siis käynyt:D Ja hänellä on viimeisessä kuvassa myös aivan ihana laukku, joka ei valitettavasti näy kun en tajunnut edestä otettua kuvaa tänne valita!!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig