a business woman

Ei työvaatteiden tarvitse olla tylsiä, vaikka pukukoodi olisikin jakku- tai housupuku!

Kuvat: täältä & täältä

9 kommenttia

 1. Olipa kiva postaus!:) Hyvin löysit aiheeseen sopivia kuvia...

  VastaaPoista
 2. Ah, onneks mulla on ihan vapaat kädet opettajana. Tuntuu että monilla paikoilla pitäs vähintään olla korkkarit ja niitähän mä en käytä. Vaikka muutenhan noiden kuvienkin naisilla on tosi ihanan erilaisia ja omantyylisiä kokonaisuuksia vaikka silti voisivat kaikki olla vaikka samalla duunipaikalla.

  Ps. If I were/was a business woman ;) Ei ifiä ja konditionaalia samaan lauseeseen, sääntö jota olen muistanut viljellä muille siitä lähtien kun itse viimein pari vuotta sen taoin päähäni... Puheessa se meinaa vielä lipsahtaa mutta kirjoitetussa muistan aina korjata jos eksyvät ensin samaan ;)

  VastaaPoista
 3. mää alan tasan menemään asikastapaamisiin tuommoinen täkki päässä ja ilme naamalla kuten ekassa kuvassa :D ei vaan, hienoja kuvia ei kyllä ollenkaan tekis itselle pahitteeksi ottaa noista mallia...

  VastaaPoista
 4. moumou: Heh:D Kiva leikitellä ajatuksella kun ehkä tulevaisuudessa joutuu niitä jakkupukujakin käytellä! Kuvat olen kerännyt inspiraatiokansioon, jossa olisi kyllä jutunjuurta useammallekin postaukselle:)

  herttainen: Hih;) Luulenpa että kyllä opettajillakin joitain koodeja on. En usko, että vaikka kovin seksikäs pukeutuminen sopisi koulumaailmaan!

  Itse olen opetellut englannin lähinnä puhumalla, en pänttäämällä, joten virheitä tulee varmaan useinkin:) Mutta korjailla saa jos häiritsee!

  tiiti: No kokeilepas tuota stailia;D Voisi asiakkaat ajatella, että on tyttö tainnut vinksahtaa! Minusta sinulla on kiva, omanlainen business tyyli - pidä vaan kiinni siitä:)

  VastaaPoista
 5. Joo, ei tosiaan ihan minarissa tai isolla kaula-aukolla tai kovin kantaaottavalla printtiteepparilla, mutta lähinnä sellaisista vaatteista mitä itse käytän voisin käyttää kaikkia työssäni...

  Huh, joskus voisikin kirjoittaa aiheesta. Olen koulu-urani aikana nähnyt sellaisia viritelmiä opettajilla että oksat pois. Harjoittelussani jouduin tuijottamaan tunnin bilsanmaikan stringipöksyjä. Eihän niitä olis pakko ollut tuijottaa mutta kyllä ne katseen vangitsi, ei tosin mitenkään positiivisesti.

  VastaaPoista
 6. Nyt mä haluun bisnes naiseksi!! :D

  VastaaPoista
 7. herttainen: Ihan totta ja siinä menee aika hieno raja, milloin mennään liian seksikkääseen suuntaan. Esim. itse kyllä hyväksyisin minarinkin, jos se olisi yhdistetty paksuihin sukkiksiin ja peittävään yläosaan. Tiukka minari paljailla säärillä ja avoimella yläosalla taas olisi liikaa.

  Hui! Onhan se business- samoin kuin koulumaailmassakin niin ettei pukeutumisen, tai opettajan stringien, pitäisi viedä huomiota pois itse asiasta;)

  kullanmuru: Heh:D Kyllä nuo vaatteet on aika kaukana "tylsästä jakkupuvusta"!!

  VastaaPoista
 8. toisen kuvan punainen laukku on kyllä aika herkku :)

  VastaaPoista
 9. ava: Ihan totta! Punainen ja kiiltonahka vaan näyttävät yhdessä niin hyvältä:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig