Rock 'n RoseRakastan hajuvesiä ja käytänkin niitä päivittäin. Oloni tuntuu viimeistelemättömältä ilman hajuvettä. Itse pidän pikkaisen voimakkaammista tuoksuista. En kuitenkaan niistä myskihirvityksistä!! Pitkän aikaa suosikkini on ollut Givenchyn Amarige. Nyt en sitä ole vähään aikaan ostanut kun poikaystävältäni sain lahjaksi Valentinon Rock 'n Rose tuoksun. Aluksi hieman epäilin osaisinko tuoksua käyttää...se on pikkaisen kevyempi ja kukkaisempi kuin mihin olen tottunut, mutta parin käyttökerran jälkeen ihastuin:)
PS. Käykäähän osallistumassa Nelliinan kilpailuun!! Upeita palkintoja jaossa:D

8 kommenttia

 1. Mäkin olen alkanut pitkän tauon jälkeen käyttämään hajuvesiä. Ensin olin töissä vanhusten parissa ja sitten leipomossa, joista kummassakaan ollut sopivaa käyttää tuoksuja. Nyt kun olen taas tottunut käyttämään tuoksuja, tulee minullekin alaston olo kun sellaista ei ole.

  VastaaPoista
 2. shandi: Niinpä...ja se on tavallaan kaikkein helpoin 'kaunistautumistapa':) En edes muista milloin olisin lähtenyt minnekään ilman tuoksua!

  VastaaPoista
 3. Tuoksuttelin tuota ja se oli ihana.:)

  VastaaPoista
 4. moumou: Juu:D En varmaan olisi koskaan sitä itse tajunnut ostaa, mutta nyt kyllä tykkäilen kóvasti!!

  VastaaPoista
 5. Haistelin tuota kettan lentokentällä, ja ihastuin... tuo olisi niin ihana saada vaikka hääpäiväksi :) Mutta toisaalta en viitsi alkaa ostamaan uutta hajuvettä vain yhden päivän vuoksi kun entisiäkin on kaappi pullollaan.

  VastaaPoista
 6. Oi tuo tuoksu löytyy minultakin! Aivan ihana, sopivan raikas ja tyttömäinen.. :) Täällä tulee kyllä myös käytettyä tuoksuja aika harvoin, töissä kun se on kiellettyä niin vapaallakin usein unohtuu..

  VastaaPoista
 7. dolce vita: Itse käytän yleensä pullon aina loppuun ennen kuin ostan uuden, niin ettei tuollaista 'varantoa' pääse syntymään:) Ihastun yleensä niin paljon yhteen tuoksuun, etten osaa muuta sitten käyttääkään...

  lotte k: Se on kyllä aika täydellinen päivätuoksu...jotenkin naisellinen. Juu...ymmärrän! Noissa terveydenhuoltoon liittyvissä ammateissa ei paljon tuoksuja käytellä.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig